[ŽT] „Dabar bus sunku.“ Teroro aktas Maskvoje – ne paskutinis?  ()

Rusijoje greičiausiai bus dar daugiau teroristinių išpuolių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos Karo teisės tyrimų centro vadovas Oleksandras Musienko mano, kad tokios teroristų atakos, kokia Rusijoje įvyko kovo 22 dieną, kartosis. Putino žodžiai, kad tuo užsiima Ukraina, greičiausiai tėra trupiniai vidaus auditorijai.

Kalbant apie vadinamąjį „Ukrainos pėdsaką“, tai niekas netiki, net pats Putinas, sprendžiant iš jo kreipimosi ir jo suformulavimo būdo. Tai, kad buvo kalbama, kad automobilis juda link Ukrainos, yra tiesiog bandymas kažkaip surasti ukrainiečių pėdsaką, kad Rusijos propaganda būtų patenkinta“, – aiškino ekspertas.

Atrodo kaip tankas, bet tarsi sėdėtum ant debesies ir skrieji 45 km/h! Nepakartojamas važiavimo malonumas. Kodėl gamintojas nutylėjo tiek privalumų? (FOTO, Video, „ENGWE Engine X“ apžvalga)
6608 17

„ENGWE Engine X“ - vienas naujausių kompanijos el. dviračių. Vadinamasis „fatbike“ - su storomis padangomis, kokybiškais amortizatoriais ir kitais privalumais, apie kuriuos gamintojas netgi nutyli. Žiauriai smagus žvėris. Sužinokite mūsų apžvalgoje apie jį daugiau.

Išsamiau

Musienko sutinka, kad už teroro aktą atsakinga „Islamo valstybė“, kuri iš karto atsakomybę ir prisiėmė ir pateikė įrodymus. Ekspertas mano, kad incidentas „Crocus City Hall“ turės daugiau pasekmių pačiai Rusijai.

 

„Manau, tai nėra paskutinis teroro išpuolis, nes teroristinė organizacija „Islamo valstybė“ paskelbė karą Rusijai. Aišku, kad jie veiks tokiais metodais. Karas buvo paskelbtas kaip atsakas už įvykius Sirijoje ir Čečėnijoje. Ten, kur Rusija įsikišo, žudė civilius. Rusijos Federacijai dabar bus sunku, kad ir kaip Putinas nenorėtų to pripažinti“, – reziumavo Musienko.

(38)
(0)
(38)

Komentarai ()

Susijusios žymos: