„Ir net ten Putino laivai skęsta!“ Britų gynybos ministras nesusilaikė. Ką jis pasakė  ()

Jungtinės Karalystės gynybos ministerijos vadovas išjuokė Juodosios jūros laivyną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija, nenutraukdama plataus masto karinės agresijos prieš Ukrainą, ir toliau patiria didelių nuostolių. Ypač Juodosios jūros laivynas neteko funkcinės veiklos, savo puslapyje socialiniame tinkle „X“ parašė Jungtinės Karalystės gynybos ministras Grantas Shappsas.

Taip G. Shappsas reagavo į vakar Ukrainos gynybos pajėgų įvykdytą dviejų Rusijos desantinių laivų „Jamal“ ir „Azov“ likvidavimą Kryme.

[Premjera] Jau galima įsigyti CES 2024 ekspertus sužavėjusius robotus! Revoliucinės technologijos už juokingas kainas (Video)
2751 2

Pasaulinės premjeros pasiūlymai

Specialūs kuponai

Iš Lenkijos - saugus ir greitas pristatymas

„Narwal Freo X Plus“ ir „Narwal Freo X Ultra“

Išsamiau

„Putino tęsiama neteisėta Ukrainos okupacija daro didžiulę žalą Rusijos Juodosios jūros laivynui, kuris šiuo metu yra funkciškai neaktyvus“, – teigia britų gynybos vadovas įraše.

Jis pažymėjo, kad Rusijos laivynas Juodojoje jūroje plaukiojo nuo 1783 m., o „dabar Rusija yra priversta apriboti savo laivyną uostu“.

 

„Ir net ten Putino laivai skęsta!“, – teigia Shappsas.

Vakar, kovo 24 d., Ukrainos ginkluotųjų pajėgų strateginės komunikacijos valdyba pranešė, kad gynybos pajėgos sudavė smūgius Rusijos okupantų objektams Sevastopolyje. Buvo sunaikinti du Rusijos desantiniai laivai ir ryšių centras.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(243)
(2)
(241)

Komentarai ()

Susijusios žymos: