Bėda nebe Putinas. Kas pasikeistų Ukrainai dingus diktatoriui  ()

Ukrainos Vyriausiojo žvalgybos direktorato vadovas Kyrylo Budanovas mano, kad net jei Vladimiras Putinas dings iš politinės arenos, karo padėtis Ukrainoje nepasikeis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Putino dingimas nepakeistų situacijos kare, nes Rusijos visuomenė yra propagandos auka ir nekenčia Ukrainos ir Vakarų, teigia Ukrainos Vyriausiojo žvalgybos direktorato vadovas Kyrylo Budanovas.

„Greitai niekas nepasikeistų, galiu pasakyti iš karto. Esant drastiškiems pokyčiams Rusijos Federacijoje, jų požiūris į pasaulį, pasaulėžiūra negali kardinaliai pasikeisti. Supraskite, kad jie tikrai tapo savo propagandos aukomis“ – sakė Budanovas.

Pasak jo, Rusijos visuomenė užprogramuota nekęsti kolektyvinių Vakarų ir Ukrainos. „Net jei dabar atsirastų žmogus ir pasakytų „Žinot, baigiam!“ ir viskas sustotų, ta neapykanta dar daug metų rimtai paveiktų visus sprendimus“, – pridūrė Budanovas.

Jis yra įsitikinęs, kad Rusija nebebus pasitikima, net jei kas nors pasikeis toje šalyje. Vyriausiojo žvalgybos direktorato vadovas prisiminė situaciją po Antrojo pasaulinio karo. „Dabar, manau, mažai kas į vokiečius žiūri kaip į priešus. Laikas praėjo ir viskas tapo įprasta. O šeštajame dešimtmetyje buvo sunku rasti žmogų, kuris į tuometinę Vokietijos Federacinę Respubliką žiūrėtų kaip į draugus“, – sakė Budanovas.

(48)
(1)
(47)

Komentarai ()

Susijusios žymos: