„300 000 000 per dieną.“ Rusai prisikariavo. Labai nemaloni staigmena  (1)

V. Putinas yra pasirengęs didinti mokesčius Rusijos gyventojams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

300 000 000 per dieną. Kasdien Kremlius karui prieš Ukrainą išleidžia apie 300 milijonų dolerių ir čia neatsižvelgiant į didelio masto perginklavimą ir Vakarų sankcijas. Atsižvelgdamas į tai, V. Putinas yra pasirengęs didinti mokesčius Rusijos gyventojams.

Kovo 27 d., WSJ žurnalistai paskelbė straipsnį „Vladimiras Putinas nori padidinti mokesčius“. Rusijos diktatorius bus priverstas priimti šį nepopuliarų sprendimą dėl finansinės padėties, kurioje Rusijos Federacija atsidūrė per karą Ukrainoje.

[Vokietija] Daiktas, kokio dar tikrai nesate matę! Programuojami išmanūs vištidės vartai su saulės elementais. Ribotas kiekis
5397 4 2

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Stulbinamų galimybių daiktas

Išsamiau

Karo Ukrainoje fone Rusijos Federacijos biudžetas palaipsniui išeikvojamas. Ekspertai skaičiuoja, kad viena karo diena priešui kainuoja 300 mln. dolerių. 2023 metų pabaigoje Putinas rusams pasakė apie 3,6% ekonomikos augimą. Tačiau tokį augimą lėmė tai, kad į Rusijos Federacijos karinį-pramoninį kompleksą Kremlius investavo trilijonus rublių. Tokie rodikliai iš tikrųjų slėpė civilinės ekonomikos „bumą“, 16% palūkanų normą iš Rusijos Federacijos centrinio banko ir jaunos darbo jėgos nutekėjimą.

Rusų laukia labai nemaloni staigmena. Rusijos nacionalinės gerovės fondas turi 135 milijardus dolerių, bet Kremlius turi prieigą tik prie 58 milijardų dolerių. Kartu dar 2023 metais V. Putinas iš fondo paėmė 38 mlrd. Jei šiemet V. Putinas vėl nuspręstų kreiptis į Fondą, pinigų jame neliks, todėl jis pasiruošęs didinti mokesčius Rusijos Federacijos gyventojams.

 

Ekspertai ne kartą rašė, kad vos perrinkus V. Putiną naujai kadencijai, jis iškart priims nepopuliarius sprendimus. Paskutinį kartą tarp tokių sprendimų buvo padidintas pensinis amžius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(133)
(2)
(131)

Komentarai (1)