Visi supranta. „Galima Avdijivka 2.“ Kas vyksta  ()

Rusai gali pakartoti Avdijivkos taktiką, kad užimtų strategiškai svarbų miestą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Galimybės tiesiogiai paimti Vuhledarą rusų okupantai neturi, todėl jie bando veikti Ukrainos kariuomenės užnugaryje ir taip apsupti miestą. Vienintelė galimybė tai padaryti yra Kurachovo kryptis. Apie tai televizijos kanale „Espresso“ pranešė karo karys Mychailas-Luka Kabus („Magnatas“).

„Okupantai nori patekti į Vuhledarą iš užnugario per Kurachovą. Miestų apsupimas, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos trauktųsi, yra standartinė rusų taktika. Visi supranta situaciją ir daro viską, kad ateityje to būtų išvengta“, – pažymėjo jis.

[Vokietija] 2in1 dulkių siurblys tik 37,19€! Laidinis, 650W, 14kPa, HEPA filtras ir kt. Paskutiniai vienetai („ENCHEN V1“)
3388

Nuostabi kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puikių savybių

Ribotas kiekis

Išsamiau

Kariškis mano, kad šioje srityje jau atsižvelgiama į sunkią praeities klaidų patirtį, o kariai laiku naudoja turimas pajėgas ir priemones, kad panašių scenarijų ateityje išvengtų.

Anot jo, prie Novomychailivkos tęsiasi sunkios kautynės. Ten priešas išsiuntė daugiausia jėgų. Dabar atrodo, kad priešas bando kaupti rezervus, pridūrė kariškis.

„Mes dar nesuprantame, kuria kryptimi judės rusai. Tačiau dabar vienintelė jų išeitis yra Kurachovo kryptis. Tai yra, jie nori išlyginti fronto liniją ir bando judėti link Heorhiivkos", – pabrėžė jis.

 

„Magnatas“ pažymėjo, kad okupantų problema yra vandens užtvaros. Jis pridūrė, kad apskritai rusams dabar labai sunku pasiekti sėkmės. Jo nuomone, jų pažanga iš tikrųjų kainuoja daug kraujo, nes rusai prarado daug įrangos ir armijos.

Galima Avdijivka 2. „Dabar didelio masto proveržio čia nesitikima. Bet jei priešas panaudos pakankamai atsargų, kaip buvo Avdijivkos kryptimi, tai galbūt mūsų laukia nauji iššūkiai. Dabar situacija yra stabili kiek tai įmanoma su turimomis priemonėmis“, – pabrėžė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(26)
(0)
(26)

Komentarai ()

Susijusios žymos: