Smogė „Stryker“. Rusams nebuvo šansų pabėgti (Video)  ()

Ukrainiečiai gavo daug įvairių šarvuočių, o tarp naujausių – „Stryker“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internete pasirodė vaizdo įrašas iš Robotynės. Jame matyti, kaip „Stryker“ įgula šaudo didelio kalibro kulkosvaidžiu „Browning M2“ į medžių linijos likučiuose besislepiančius rusus. Okupantams nebuvo šansų pabėgti.

[Super-pasiūlymas!] Iš Vokietijos 20 vnt. smūginių galvučių rinkinys tik 39,99€. Būtinas kiekvieno garaže. Ribotas kiekis
4825

Nuostabi kaina

Iš Vokietijos, labai retas atvejis

Greitas ir saugus pristatymas

Paskutiniai vienetai

Išsamiau

„Stryker“ – aštuonių varomų ratų šarvuota kovos mašina, gaminama Kanadoje.

 

2023 m. į Ukrainą pristatyti šarvuočiai „Stryker“ JAV kariuomenėje tarnauja nuo 2002 m. Šiuo metu populiariausios yra jų pagrindinės transporto ir žvalgybos versijos, tačiau yra ir retesnių variantų, kuriuose yra 120 mm minosvaidis ar prieštankinių raketų paleidimo įrenginys TOW-2B.

Nuo 2021 metų eksploatuojami ir A1 IM-SHORAD priešlėktuviniai variantai.

„Stryker“ pasižymi plieniniais šarvais su vidiniu apsauginiu sluoksniu, užtikrinančiu visapusišką apsaugą nuo šaulių ginklų, pvz., 7,62 x 54 mmR kalibro kulkosvaidžių ugnies, o priekinė dalis atspari 14,5 mm šoviniams. Tačiau galima padidinti bendrą 14,5 mm korpusų apsaugos lygį pridedant išorinius keraminius šarvų paketus.

 

„Stryker“ įgulą sudaro vairuotojas ir vadas, valdantis nuotoliniu būdu valdomą ginklų modulį, dažniausiai aprūpintą sunkiuoju kulkosvaidžiu „Browning M2“ arba 40 mm Mk19 automatiniu granatsvaidžiu. Transporto skyriuje telpa iki devynių pėstininkų.

„Browning M2“ suteikia galimybę efektyviai šaudyti 2 km atstumu. Nuo jo nėra apsaugoti lengvi įtvirtinimai ar net pastatų sienos bei lengvai šarvuota technika.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(41)
(0)
(41)

Komentarai ()

Susijusios žymos: