Zelenskis pasirengęs deryboms. Kas vyksta  (7)

„Mums nereikia deokupuoti visų savo teritorijų vien karinėmis priemonėmis.“



© FREEДOM. LIVE (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=rxP2Wt1Bi74

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasaulis tai išgirdo pirmą kartą. Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis pirmą kartą pareiškė, kad yra pasirengęs derėtis su Vladimiru Putinu. Anot jo, Putinas bus taip pat „pasirengęs dialogui“, jei Ukrainos ginkluotosios pajėgos pasieks 2022 metų sienas.

„Mums nereikia deokupuoti visų savo teritorijų vien karinėmis priemonėmis. Esu tikras, kad praradęs tai, ką užgrobė nuo 2022 m., jis visiškai praras pasitikėjimą net tų šalių, kurios vis dar abejoja remti Ukrainą ar ne. Ir taip pat jis praras valdžią savo valstybėje. Kai tik tai įvyks, jis bus pasirengęs dialogui“, – interviu CBS sakė Ukrainos prezidentas.

[Vokietija] 2in1 dulkių siurblys tik 37,19€! Laidinis, 650W, 14kPa, HEPA filtras ir kt. Paskutiniai vienetai („ENCHEN V1“)
3304

Nuostabi kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puikių savybių

Ribotas kiekis

Išsamiau

Jis pažymėjo, kad tokiam rezultatui pasiekti reikia „ne tik karinių žingsnių“ iš Ukrainos pusės su pakankamu Vakarų ginklų kiekiu, bet ir visiškos Rusijos Federacijos prekybos blokados su likusiu pasauliu.

 

„Laimėti – reiškia padėti Ukrainai laimėti ekonomiškai, būti stipriam mūšio lauke ir padėti politiškai. Mums nereikės deokupuoti visų savo teritorijų vien karinėmis priemonėmis“, – sakė Zelenskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(235)
(19)
(216)

Komentarai (7)