„Viskas truko 9 valandas.“ Monstriška ataka. Sunaikinti 84 taikiniai (Foto)  ()

Buvo leidžiamos sparnuotosios raketos, balistinės raketos ir dronai-kamikadzės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kovo 28-osios naktį ir kovo 29-osios rytą buvo leidžiamos sparnuotosios raketos, balistinės raketos ir dronai-kamikadzės. Pagrindinis Kremliaus tikslas buvo Ukrainos energetikos objektai.

Vietos administracijų duomenimis, priešas naudojo raketas X-101/555, kurios buvo paleistos iš 10 Tu-95 lėktuvų iš Kaspijos jūros ir Engelso aerodromo, praneša „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Buvo paleistos hipergarsinės raketos „Kinžal“, balistinės raketos „Iskander“, orlaivių raketos X-59, priešlėktuvinės raketos S-300, taip pat buvo paleisti dronai-kamikadzės.

Įdomiausia tai, kad raketos X-101 nukeliavo daugiau nei 2100 km, kol nuskrido į Frankivsko sritį ir Černivcių sritį.

„Kinžal“ buvo paleisti iš Rusijos Federacijos Kalugos ir Tulos regionų teritorijos, o balistika – iš Krymo ir Belgorodo srities.

Buvo užpulta Dniepropetrovsko srities teritorija (Dniepras, Kamianskė, Pavlohradas ir kitos gyvenvietės) ir Lvivo sritis, Frankivsko sritis ir kitos vietovės. Pranešama apie sprogimus Myrhorode, Burštynėje ir kt.

Monstriška ataka. Viskas truko beveik 9 valandas. Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms pavyko sunaikinti 84 iš 99 priešo oro taikinių.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(52)
(4)
(48)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: