Patys pranešė. „328 pulkas deda į kojas.“ Kas nutiko  ()

Ukrainos pietuose yra fronto atkarpa, kuri tapo rusams per daug pažeidžiama.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacija toliau desperatiškai šturmuoja rytines Ukrainos kryptis. Tačiau pietuose yra fronto atkarpa, kuri tapo rusams per daug pažeidžiama vieta, iš kurios mažai kas grįžta.

Karo analitikas, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas ir instruktorius lakūnas Romanas Svitanas kalbėjo apie tai „24 kanalui“.

Mūšiai prie Krynkų

328 pulkas deda į kojas. Savo viešuose puslapiuose patys rusai rašė, kad Krynkuose netikėtai Ukrainos jūrų pėstininkai pradėjo puolimą. Rusai bandė atremti puolimus ir patyrė didžiulių nuostolių. Taip pat buvo pranešta, kad naujai suformuotas 328-asis rusų pulkas kategoriškai atsisakė tęsti puolimus, jie dėjo į kojas.

„Ten rusams patas, jie atsitrenkė į ukrainiečių redutus, kuriuos taip pat dengia artilerija ir FPV dronai. Jiems tai yra bilietas į vieną pusę“, – pridūrė karo analitikas.

 

Vienintelė išeitis rusams – trauktis iš tų pozicijų. Svitanas įsitikinęs, kad kai tik Ukrainos kariuomenė turės pakankamai pajėgų ir priemonių, o svarbiausia – aviacijos, Ukrainos teritorijos išlaisvinimas prasidės iš pietų krypties. Zaporižios krypties išlaisvinimas bus vidutinio sudėtingumo, o Donecko kryptis – sunkiausia, sakė atsargos pulkininkas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(199)
(4)
(195)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: