Jie turi „geležinį arklį“. „Nuo -40 iki +55 laipsnių Celsijaus.“ Neįtikėtina, ką sukūrė ukrainiečiai (Video)  ()

Ukrainos kariai parodė BTR-4 „Bucefal“, sukurtą Charkivo mieste.


BTR-4 „Bucefal“
BTR-4 „Bucefal“
© Stop kadras | t.me/AFUStratCom/23474

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai pranešė Ukrainos „AFUStratCom“.

Kaip teigė departamentas, vaizdo įraše matoma 92-osios atskiros puolimo brigados, pavadintos atamano Ivano Sirko vardu, karių įgula. Būtent jie meistriškai valdo Ukrainos šarvuočius ir vykdo kovines užduotis.

„Kaip gyvam gyvūnui, mūsų mašinai taip pat reikia priežiūros. Šio „Bucefalo“ įgula labai greitai gali jį sutvarkyti. Vaikinai šarvuotą transporterį pažįsta kaip savo penkis pirštus - juk su juo yra įvykdę dešimtis kovinių kelionių“, – rašoma prie vaizdo įrašo.

[EU+mažiausia kaina istorijoje!] Būtinas daiktas meistraujantiems. Su 2 baterijomis ir stulbinamos kainos aukščiausios kokybės 21V „Geevorks“ kampinis šlifuoklis
8504 2

Mažiausia fiksuota kaina!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė

Ribotas kiekis

Išsamiau

Priminsime, kad BTR-4 „Bucefal“ buvo sukurtas Ukrainoje. Tai visais ratais varomas šarvuotas transporteris su 8x8 ratų išdėstymu. Jis gali būti bazinė transporto priemonė specialioms greitojo reagavimo pajėgoms ir jūrų pėstininkams aprūpinti. „Bucefal“ gali vykdyti kovines operacijas įvairiomis sąlygomis, įskaitant tada, kai priešas panaudoja masinio naikinimo ginklus.

Šarvuotis gali atlikti pavestas užduotis įvairiomis klimato sąlygomis, atlaikydamas temperatūrą nuo -40 iki +55 laipsnių Celsijaus, skirtingos dangos keliuose ar visiškoje bekelėje.

 

Dauguma šiam šarvuočiui reikalingų detalių yra ukrainietiškos, todėl jo kaina svyruoja nuo 1,1 iki 1,6 milijono dolerių.

Nuo sovietinių modelių jis skiriasi tuo, kad turi kariams gale saugesnį išėjimą. Tarp trūkumų yra plokščias dugnas, kuris ne taip apsaugo nuo minų.

BTR-4 „Bucefal“charakteristikos:

  • talpa: 6-10 žmonių, priklausomai nuo modifikacijos;
  • pagrindinė ginkluotė: 30 mm KBA-1 (2A72)/ZTM-1 automatinis pabūklas/du 23 mm 2A7M automatiniai pabūklai;
  • antriniai ginklai: 7,62 mm tanko kulkosvaidis, priklausomai nuo modifikacijos, 30 mm automatinis granatsvaidis AG-17, 9M113 „Konkurs“ arba „Barrier“ ATGM;
  • veikimo nuotolis: apie 690 km;
  • greitis: užmiestyje – iki 100-110 km/h (bekelėje – 60 km/h);
  • orientacinė sistema: optinė su lazeriniu nuotolio ieškikliu ir žiūrėjimo kampo stabilizavimu vertikalioje ir horizontalioje plokštumose.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(63)
(1)
(62)

Komentarai ()