Išvalymas. „3 spec. operacijos pasienio zonose.“ Kas vyksta  ()

Kaip savo medžiagoje teigia propagandistai, remdamiesi tarnybų informacija, Ukrainos specialiosios pajėgos ne kartą bandė patekti į Baltarusijos teritoriją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nuo 2024 metų pradžios Baltarusijos valstybės saugumo komiteto (KGB) pareigūnai pasienyje turėjo vykdyti keletą specialiųjų operacijų prieš Ukrainos specialiąsias tarnybas.

Tai teigiama propagandinio televizijos kanalo ONT parengtoje medžiagoje.

Tariamai veiksmai buvo susiję su, be kita ko, Baltarusijos diversantų likvidavimu.

Filmo „Išvalymas“ autoriai informuoja apie KGB pareigūnų veiksmus, kurie turėjo būti vykdomi per pastaruosius tris mėnesius. Dokumentinį filmą sukūrė ONT televizija, kuri priklauso Baltarusijos Informacijos ministerijai.

Kaip savo medžiagoje teigia propagandistai, remdamiesi tarnybų informacija, Ukrainos specialiosios pajėgos ne kartą bandė patekti į Baltarusijos teritoriją.

„Vien šiais metais Valstybės saugumo komitetas įvykdė tris specialiąsias operacijas pasienio zonose“, – teigia propagandistai.

Pasak filmo autorių, tarp nelegaliai į Baltarusiją bandančių patekti buvo ir Baltarusijos pasus turintys asmenys. Tačiau nebuvo užsiminta, ar tai buvo Konstantino Kalinausko pulko, kurį Baltarusijos režimas laiko teroristine organizacija, kovotojai.

 

„Paaiškėjo, kad Ukrainos specialiųjų tarnybų agentai, tarp kurių buvo ir Baltarusijos piliečiai, per pietinę sieną gabeno sprogmenis ir įrengė specialias slėptuves“, – teigia propagandistai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(13)
(-11)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: