[ŽT] „Leis viską, ką turi.“ Artėja košmaras. Ką skelbia generolas  ()

Grėsminga prognozė.


Asociatyvus pav.
Asociatyvus pav.
© cagrikarip (Pxabay Content Licence)|

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujos Rusijos atakos prieš Ukrainą bus kombinuotos – priešas naudos ne tik sukauptas raketas „Kalibr“. Tokią nuomonę išreiškė Ukrainos kariuomenės generolas, buvęs Ukrainos užsienio žvalgybos tarnybos vadovas Mykola Malomužas.

Rusijos teroristinės veiklos strategija yra kompleksinė. Jie paprastai smogia ir balistinėmis, ir sparnuotosiomis raketomis, ir „Šahed“. Jie taip pat turi ir „Kalibr“ atsargų. Bet manau, kad jie atakuos ne tik „Kalibr“ raketomis, nes mes turime jų naikinimo patirties“, – sakė jis portalui FREEDOM .

[Vokietija] 2in1 dulkių siurblys tik 37,19€! Laidinis, 650W, 14kPa, HEPA filtras ir kt. Paskutiniai vienetai („ENCHEN V1“)
3315

Nuostabi kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puikių savybių

Ribotas kiekis

Išsamiau

Generolas prognozuoja, kad kitos Rusijos atakos prieš Ukrainą bus kombinuoto pobūdžio. Visų pirma taip priešas nori apeiti Ukrainos oro gynybos sistemą.

Leis visų rūšių raketas. Deja, sparnuotųjų ir balistinių jie dar turi pakankamai. Gaila, bet ramybės nebus“, – mano Malomužas. 

 

Jo nuomone, rusai smogs infrastruktūrai. Pirmasis taikinys bus energetikos objektai.

„Jie nori ne tik atimti iš mūsų elektrą, bet ir palaužti žmonių dvasią, priversti žmones kentėti. Rusija mano, kad spaudžiami baimės ir moralinio nuopolio, ukrainiečiai kreipsis į valdžią, kad ši pradėtų derėtis Rusijos iškeltomis sąlygomis“, – pridūrė Malomužas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(19)
(68)
(-49)

Komentarai ()