[ŽT] „Su Kalašnikovo automatu ant peties pas Putiną.“ Kas nutiko Rusijoje  ()

Anot suimtojo, jis jau 15 metų bando susitarti dėl pokalbio su Vladimiru Putinu.



© Ludvig14 (CC BY-SA 4.0) | https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%B4%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F_%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B7%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0_%D0%

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prie prezidento administracijos pastato Maskvoje buvo sulaikytas vyras su žaisliniu automatu, „Kommersant“ sakė šaltiniai Vidaus reikalų ministerijoje.

Kaip pranešė Vidaus reikalų ministerija, balandžio 3-iosios rytą FSO pareigūnai per vaizdo stebėjimo kameras pamatė nepažįstamą vyrą su Kalašnikovo automatu ant peties. Vyriškis buvo „užblokuotas tarp durų prie įėjimo“, o po to nuvežtas į Centrinės administracinės apygardos Vidaus reikalų direkcijos policijos skyrių.

[Mažiausia kaina istorijoje!] Su kuponu įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti daugiau nei 1000 skirtingų medžiagų. Analogai neprilygsta nė iš tolo (Video, „Swiitol C24 Pro“)
5452 4

Mažiausia fiksuota kaina istorijoje!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

„Tikrinant informaciją nustatyta, kad į prezidento administracijos pastatą bandė įsiveržti 1954 m. gimęs pilietis, o jam ant peties kabėjo žaislinis Kalašnikovo automatas... Žodinio pokalbio metu pilietis paaiškino, kad jau 15 metų bando susitarti dėl vizito pas prezidentą, kad aptartų asmeninius klausimus“, – pridūrė Vidaus reikalų ministerija.

 

„Kommersant“ pašnekovo teigimu, sulaikytasis negalėjo paaiškinti, kam jam reikalingas žaislinis ginklas. Po pokalbio su teisėsaugos pareigūnais vyras paguldytas į psichiatrijos ligoninę sveikatos būklei patikrinti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(24)
(4)
(20)

Komentarai ()