[ŽT] „JAV kariuomenė Ukrainoje.“ Ką atsakė Blinkenas  ()

„Mums tai yra nacionalinio intereso klausimas.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Aukščiausioji Jungtinių Amerikos Valstijų vadovybė nepritaria JAV karių siuntimui į Ukrainą. Tai pareiškė JAV valstybės sekretorius Antony Blinkenas, atsakydamas į žurnalistų klausimus kelionės į Prancūziją metu.

„Nuo hipotezių apie ateitį susilaikau. Mūsų politika yra aiški. Prezidento Joe Bideno politika yra aiški. Amerikos karių Ukrainos teritorijoje nebus", – sakė JAV valstybės sekretorius.

[Mažiausia kaina istorijoje!] Su kuponu įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti daugiau nei 1000 skirtingų medžiagų. Analogai neprilygsta nė iš tolo (Video, „Swiitol C24 Pro“)
5619 4

Mažiausia fiksuota kaina istorijoje!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

Jis sakė, kad karių siuntimas į Ukrainą pastūmėtų JAV prie tiesioginio konflikto su Rusija, kurio Vašingtonas nori išvengti.

Mums tai yra nacionalinio intereso klausimas. Tiesioginis konfliktas su Rusija neatitinka mūsų interesų. Nemanau, kad tai atitinka bet kurios NATO narės interesus. Tačiau kartu mes esame giliai įsitikinę, kad turime padaryti viską, ką galime, kad paremtume Ukrainą, ir tai daryti ne tik šiais, bet ir ateinančiais metais“, – pabrėžė Blinkenas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(24)
(17)
(7)

Komentarai ()