„GUR. Nepakartojamas humoro jausmas.“ Kas nutiko (Video)  ()

Politikos strategas su savo žiūrovais pasidalijo įdomiais pastebėjimais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Politikos strategas Michailas Šeitelmanas priminė, kad 2023 metais balandžio 2 dieną buvo susprogdintas Rusijos propagandistas Vladlenas Tatarskis, o šiemet, tą pačią dieną, į Tatarstano naftos perdirbimo gamyklą atskrido Ukrainos dronai.

Apie įdomų Ukrainos gynybos ministerijos vyriausiosios žvalgybos valdybos darbo modelį, kurį pastebėjo Michailas Šeitelmanas, galite sužinoti iš vaizdo įrašo „YouTube“ kanale.

Politikos strategas su savo žiūrovais pasidalijo įdomiais pastebėjimais: „Užvakar (balandžio 2 d. – Red.) aš pajuokavau, parašęs „nuo Vladleno Tatarskio iki totorių polipropileno“, bet, pasirodo, tai visai ne pokštas. Pasirodo, užvakar bombardavome Tatarstaną, o lygiai prieš metus, taip pat balandžio 2 d., nužudėme Vladleną Tatarskį, tai yra, smūgis Tatarstanui įvyko būtent per Tatarskio metines. Neatkreipiau į tai dėmesio, man tai pasakė vėliau vakare. Tada aš pagalvojau, kad juk kažkas GUR turi tikrai nepakartojamą humoro jausmą.

[Vokietija] Net 2 kartus pigiau nei Lietuvoje! „Jau 3 mano žvejai draugai užsisakė šį įrenginį, pamatę ką sugeba maniškis, ir toliau jį rekomenduoju visiems“
8400

Nuostabi kaina

Vokietijos sandėlis, labai retas atvejis

Itin ribotas kiekis

Puikus daiktas, labai perkamas

Išsamiau

Pamenate, buvo dar toks „Cezaris Kunikovas“, paskui kurį kitą laivą tiesiogine prasme praleido tą pačią dieną, o dabar iš Tatarskio į Tatarstaną. Pabandžiau įsivaizduoti šį GUR kūrybinį skyrių: jie sėdi, ima kalendorių, žiūri ir galvoja, į kokį objektą šiandien pataikyti. Ką mes turime šiandien? O, Engelso gimtadienis, tai pataikykime į Engelsą. Logiška, tiesa? Labai svajoju dirbti tame skyriuje: paimkite mane ten. Jeigu ką, aš kasdien sugalvosiu, kur pataikyti“, – juokavo Michailas Šeitelmanas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(64)
(0)
(64)

Komentarai ()

Susijusios žymos: