Naujausia apklausa. Kas nutiko Putino reitingams  ()

Kremliaus kontroliuojamas fondas „Viešoji nuomonė“ skelbia apklausos rezultatus.



© 24 Канал (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=L6vhWUz8C-g

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremliaus kontroliuojamas fondas „Viešoji nuomonė“ (FOM), atliekantis sociologinius tyrimus, užfiksavo rusų susidomėjimo karu prieš Ukrainą žlugimą.

Garsus politikos strategas Stanislavas Belkovskis atkreipė dėmesį į įdomią Rusijos visuomenės tendenciją.

Paskutinę kovo savaitę rusai buvo paklausti, kokios temos žiniasklaidoje juos domina labiausiai, ir tik 11% respondentų įvardijo „specoperaciją“.

Kalbant apie karą, rusams labiau rūpėjo padėtis frontuose (8%), o ne savo teritorijų apšaudymas (4%).

Putino reitingai garma žemyn. Vadinamieji diktatoriaus Vladimiro Putino „rinkimai“ rusams pasirodė visiškai neįdomūs. Juos paminėjo tik 1% Rusijos piliečių.

[EU+mažiausia kaina istorijoje!] Būtinas daiktas meistraujantiems. Su 2 baterijomis ir stulbinamos kainos aukščiausios kokybės 21V „Geevorks“ kampinis šlifuoklis
8512 2

Mažiausia fiksuota kaina!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė

Ribotas kiekis

Išsamiau

Labiausiai rusų mintis užvaldė tema apie ISIS kovotojų teroro aktą netoli Maskvos esančioje koncertų salėje „Crocus City Hall“ – net 71 %.

Belkovskio teigimu, tokie skaičiai rodo, kad Rusijos visuomenėje nėra masinės paramos agresijai prieš Ukrainą. Rusai neketina protestuoti prieš karą, tačiau karštos paramos taip pat nėra.

„Specoperacija“ domisi tik 11% (ne)brangių rusų, o apskritai (ne)karu – 8%, o kanoninių Rusijos teritorijų apšaudymu – 4%. Tai koks čia „šventas liaudies karas“? Tai naujausi Kremliaus FOM sociologinės apklausos duomenys: tik 1% domisi V. V. Putino rinkimais, bet 71% domisi teroristiniu išpuoliu „Crocus City Hall“, – rašė Rusijos politikos strategas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(32)
(3)
(29)

Komentarai ()

Susijusios žymos: