Ukraina laikosi. Įspūdingas reginys. „Dega T-90 tankai!“  ()

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinis štabas pažymėjo, kad rusai nekeičia savo požiūrio į karą ir meta „mėsą“ į ukrainiečių pozicijas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų okupantai prie Avdijivkos vis dar bando prasiveržti pro Ukrainos gynybą. Vos per parą 25-osios atskirosios desantininkų brigados kariai sėkmingai atmušė 11 Rusijos atakų. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinis štabas pranešė, kad per kautynes prie ​​Avdijivkos buvo sunaikinta 16 Rusijos technikos vienetų. Rusai nekeičia strategijos. Į šturmus siunčia daugybę pėstininkų ir šarvuotos technikos. Jie nepaiso nuostolių.

Vos per pastarąją parą desantininkai atmušė 11 priešo atakų ir šturmų, sunaikino 16 technikos vienetų, įskaitant 10 tankų, penkias pėstininkų kovos mašinas ir MT-LB. Mes laikomės! Mes manevruojame ir naikiname rusų okupantus“, – rašoma pranešime.

Generalinis štabas taip pat nurodė, kad per pastarąsias kelias dienas įvyko bene masiškiausias bandymas prasiveržti per Ukrainos gynybą. Okupantai į šturmą metė tankus, įskaitant T-90, ir pėstininkų kovos mašinas, bet Ukrainos desantininkai galingai atsilaikė.

 

„Didelio masto puolimas virto modernios rusiškos technikos sunaikinimo operacija. Negalima sakyti, kad tai buvo lengva. Kovos buvo atkaklios. Priešas turi gerą pranašumą karių skaičiuje, tačiau mūsų kariai neįtikėtinomis pastangomis vis dėlto atmušė puolimą, sudegindami daug technikos. Atkreipiame dėmesį, kad tarp jos buvo tankai T-90 – vieno jo kaina siekia maždaug 4,5 milijonų dolerių“, – teigiama pranešime.

(42)
(1)
(41)

Komentarai ()

Susijusios žymos: