Skubus Syrskio pranešimas. Kas vyksta  ()

Miesto žlugimas būtų didelis nuostolis Ukrainos kariuomenei.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukraina paneigė Rusijos teiginius apie proveržį svarbioje fronto dalyje šalies rytuose. Časiv Jar miestas Donecko srityje priklauso Ukrainos pusei, šeštadienį, balandžio 6 d., sakė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų (AFU) vyriausiasis vadas Oleksandras Syrskis.

Skubus Syrskio pranešimas. „Časiv Jar tebėra mūsų kontroliuojamas; visi priešo bandymai prasibrauti į apgyvendintą zoną žlugo“, – rašė jis „Telegram“.

[Vokietija] Net 2 kartus pigiau nei Lietuvoje! „Jau 3 mano žvejai draugai užsisakė šį įrenginį, pamatę ką sugeba maniškis, ir toliau jį rekomenduoju visiems“
8333

Nuostabi kaina

Vokietijos sandėlis, labai retas atvejis

Itin ribotas kiekis

Puikus daiktas, labai perkamas

Išsamiau

Dieną anksčiau Rusijos valdžios atstovai Rusijos žiniasklaidai sakė, kad jų kariai jau buvo įsiskverbę į šio „miesto tvirtovės“ pakraščius.

Časiv Jar, kuriame prieš karą gyveno daugiau nei 12 tūkst. žmonių, žlugimas būtų didelis nuostolis Ukrainos kariuomenei ir kartu dar viena sėkmė Rusijos armijai, kuri jau keletą savaičių lėtai, bet stabiliai veržiasi į rytų Ukrainą, pažymi „Reuters“.

 

Miesto administracijos vadovas Serhijus Čausas balandžio 4 dieną pareiškė, kad Časiv Jar susiklostė pati sunkiausia situacija nuo Rusijos invazijos pradžios. Pirmasis ženklas, kad Ukrainos kariuomenė gali pereiti į gynybą, buvo vasario mėnesį pasitraukimas iš Avdijivkos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(82)
(16)
(66)

Komentarai ()

Susijusios žymos: