„Dabar laukiam rusų.“ Ukrainiečiai paspendė spąstus. Bus didžiulių sukrėtimų fronte (Foto, Video)  ()

Ukrainiečiai pademonstravo neįprastą, bet labai naudingą ginklą kovoje prieš įsibrovėlius iš Rusijos. Jis pagamintas iš faneros ir įvairių statybinių medžiagų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainiečiai parodė netikras HIMARS ir M1097 „Avenger“ sistemas. Tai yra tik maketai, sukurti iš pigių medžiagų. Ir nors jums jie nuotraukose neatrodys realistiškai, ukrainiečiai žino, kad tokie maketai veikia. Ir veikia jie nuo Antrojo pasaulinio karo. Akių danguje dabar netrūksta ir ne visos jos pasižymi gera rezoliucija, todėl tokie ginklai tikrai turi nemažus šansus apgauti rusų „Lancet“ ir „Zala“

Ukrainiečių HIMARS ir M1097 „Avenger“ sistemų maketai:

[Vokietija] Net 700€ pigiau įspūdingos energijos stotelės, kurios tarnaus bent 10 metų! Būtinos namie ir keliaujant. Ribotas kiekis („TTWEN D5-2000“)
11417 14

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

 

Nereikia net sakyti, kad tikri ginklai ukrainiečiams yra labai svarbūs. HIMARS, lengvesnė ir mobilesnė M270 versija, giliais tiksliais smūgiais naikina svarbiausius rusų įrankius.

Štai vakar parodyta kaip okupuotoje Chersono srities dalyje HIMARS atakavo degalinėje susirinkusią rusų techniką:

HIMARS gali leisti ir ATACMS raketas, kurių veikimo nuotolis siekia iki 300 km, bet ukrainiečiai jų dar laukia.

Tuo tarpu M1097 „Avenger“ yra ant HMMWV („Humvee“) bazės sumontuota oro gynybos sistema, ginkluota bokšteliu su dviem FIM-92 „Stinger“ paleidimo įrenginiais, turinčiais po keturis vamzdžius. Tai yra labai mobili oro gynybos sistema, ginanti Ukrainos dangų nuo rusų dronų ir sparnuotųjų raketų.

 

Tik tie HIMARS ir M1097 „Avenger“ sistemų maketai jokių tikrų ginklų neturi. Tai tėra apgaulė, verčianti rusus švaistyti jų žvalgybinius resursus ir dronus. Tuo metu, kai rusai puola ir naikina maketus, ukrainiečiai gali naudoti tikrus ginklus. Ir tegul rusai švaisto savo raketas, dronus ir žvalgybos pareigūnų laiką

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(47)
(0)
(47)

Komentarai ()