Jie per daug „susispaudė“. Baisiausias sprogimas (Video, foto)  ()

Žuvo mažiausiai vienas Rusijos kariškis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rostovo srityje per ataką į Morozovsko karinį aerodromą, įvykusią 2024 m. balandžio 5 d., buvo sužeistas Rusijos ginkluotųjų pajėgų štabo viršininkas, taip pat FSB ir riaušių policijos pareigūnai; be to, žuvo mažiausiai vienas Rusijos kariškis, rašo kanalas „Telegram“ kanalas ASTRA, kurio autoriai net įvardijo aukų pavardes.

Paskaičiuota, kad per naktinę Morozovsko aerodromo ataką buvo panaudota daugiau nei 40 bepiločių orlaivių, tačiau baisiausias rusų okupantams sprogimas įvyko ryte, kai jie apžiūrinėjo vieną iš „nukritusių“ bepiločių orlaivių. Pastarasis detonavo, dėl to žuvo vienas rusų karys ir dar 6 žmonės buvo sužeisti. Matyt, šie narsūs kariškiai pažeidė pagrindines saugos taisykles ir per daug „susispaudė“ kartu tikrindami droną.

Remiantis žiniasklaidos pranešimais, buvo sužeistas vietos policijos departamento vadovas Aleksandras Korenkovas, taip pat jo pavaduotojas Aleksandras Gulko.

 

Taip pat į karo ligoninę buvo nuvežtas karinio dalinio štabo viršininkas (pavardė nenurodyta), du FSB pareigūnai ir du Rusijos gvardijos OMON pareigūnai.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(32)
(0)
(32)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: