„Susisprogdina save granatomis.“ Ukrainos dronai priverčia okupantų karius nusižudyti (Video)  ()

Šis nerimą keliantis elgesys yra nedviprasmiškas krizės armijoje požymis – demoralizuota, neturinti lyderių ir pasimetusi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainoje vykstantis karas įgavo dar vieną niūrų atspalvį, atskleidusį gilias nevilties ir beviltiškumo gelmes tarp fronto linijose esančių Rusijos karių, rašo „Kyiv Post“.

Pastebima, kad okupantai, išgirdę artėjantį FPV droną, prie galvos laiko granatą su ištrauktu žiedu. Jei dronas nepataiko į juos, okupantai išmeta granatą; jei pataiko, net ir nemirtinais atvejais, rusai paleidžia iš rankų granatą, todėl akimirksniu įvyksta siaubinga savižudybė.

Šis nerimą keliantis elgesys yra nedviprasmiškas krizės armijoje požymis – demoralizuota, neturinti lyderių ir pasimetusi.

[Vokietija] Net 2 kartus pigiau nei Lietuvoje! „Jau 3 mano žvejai draugai užsisakė šį įrenginį, pamatę ką sugeba maniškis, ir toliau jį rekomenduoju visiems“
8526

Nuostabi kaina

Vokietijos sandėlis, labai retas atvejis

Itin ribotas kiekis

Puikus daiktas, labai perkamas

Išsamiau

Dėl tinkamos medicininės priežiūros ir evakuacijos protokolų trūkumo šie kariai jaučiasi apleisti ir neturi vilties. Tai tragiškas ir širdį virpinantis vaizdas – reginys, pabrėžiantis būtinybę toliau remti Ukrainą kovojant su Rusijos agresija.

Akivaizdu, kad ukrainiečiai susiduria ne su motyvuotu, gerai organizuotu ir įsipareigojusiu priešu, o su šauktiniais ir nenorinčiais kariauti žmonėmis, verčiamais eiti į karą, nepasitikinčiais nei savo vadais, nei bendražygiais. Be jokios abejonės, kai tik Maskva sužinos apie šį greito pasitraukimo iš mūšio lauko būdą, ji daugiau neduos granatų savo armijos pėstininkams.

 

Dabar laikas tarptautinei bendruomenei padvigubinti savo pastangas remiant Ukrainos ginkluotąsias pajėgas. Ukraina prašo ne karių, o įrankių apsiginti – ginklų ir amunicijos. Turėdami šiuos išteklius, Ukrainos kariai gali toliau kovoti prieš Rusijos agresiją ir ginti savo suverenitetą.

Vakarų pasaulis turi vieningai remti Ukrainą ne tik dėl Ukrainos žmonių, bet ir dėl demokratijos bei pasaulinės tvarkos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(32)
(0)
(32)

Komentarai ()

Susijusios žymos: