„Į mėsos šturmą.“ Girkinas ruošiasi  ()

Prisimenate Igorį Girkiną-Strelkovą? Tarptautinis teroristas kadaise buvo labai garsus. Rusijoje jis netgi turėjo pasekėjų. Tačiau tuomet jis sukritikavo Putiną, buvo pasodintas į kalėjimą ir ištrintas iš Rusijos informacinio lauko. Kontroliuojamose rusų mintyse Strelkovo net prisiminimo neliko, kaip ir Jevgenijaus Prigožino ir kitų Putino priešų. Prigožinas negrįš, o Girkinas gali.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-04-11 „Į mėsos šturmą.“ Girkinas ruošiasi  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvusio Donbaso separatistų vado, tarptautinio teroristo ir karo nusikaltėlio Igorio Girkino-Strelkovo, „už ekstremizmą“ Rusijoje pasodintam ketveriems metams, gynyba prašys jam leisti atlikti karo tarnybą vadinamosios „specialiosios karinės operacijos“ zonoje, pranešė jo advokatas Aleksandras Molochovas.

Sausio pabaigoje Strelkovo advokatai nuosprendį apskundė, teismo posėdžio apeliaciniame teisme dar laukiama. Prie apeliacijos Molochovas pridėjo vieno iš Donecko separatistų dalinių sutikimą sudaryti sutartį su Girkinu. Advokatai bandys gauti Strelkovui laisvę mainais į dalyvavimą kare Ukrainoje.

Išskirtinis pasiūlymas elektronikos mėgėjams, auto diagnostikai ir meistrams - bent 10 kartų pigiau nei Lietuvoje skaitmeninis osciloskopas + signalo generatorius (Video, „Hantek DSO2D15“)
5395 5

Bent 10 kartų pigiau nei Lietuvoje!

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Greitas ir saugus pristatymas

Super funkcionalumas

Išsamiau

„Gynyba mano, kad nepaisant neseniai Valstybės Dūmos priimto įstatymo, draudžiančio siųsti į frontą asmenis, nuteistus už ekstremistinius nusikaltimus, teisinė galimybė sudaryti karinę sutartį su Strelkovu egzistuoja“, – sakė Molochovas. Jis mano, kad pats Putinas galėtų išsiųsti Girkiną kariauti.

 

Turint omenyje, kad Girkinas kali tik už kritiką Putinui, tikėtina, kad jis bus išsiųstas kariauti. Bet jei Putinas jo tikrai labai nemėgsta ir pamiršo jo nuopelnus Rusijai, tokius kaip civilinio lainerio numušimas 2014 metais, Girkinas gali būti išsiųstas į mėsos šturmą. Tikimybė žūti šturmuojant ukrainiečių pozicijas yra dar didesnė nei Rusijos kalėjime, kur Putino kritikai įprastai neišlieka.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(26)
(1)
(25)

Komentarai ()

Susijusios žymos: