„Numeris 1.“ Naujas Rusijos taikinys. Tai jau ne Zelenskis  ()

Kremlius negali susitaikyti su sėkmingomis Ukrainos operacijomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremlius negali susitaikyti su sėkmingomis Ukrainos saugumo tarnybos operacijomis, ypač su sprogimais ant Krymo tilto, Rusijos laivyno sunaikinimu ir atakomis prieš naftos perdirbimo gamyklas. Būtent todėl Maskva rengia provokaciją dėl Ukrainos saugumo tarnybos vadovo Vasilijaus Maliuko.

Kaip teigia „24 kanalo“ šaltiniai specialiosiose tarnybose, okupantai teroristinį išpuolį Crocus City Hall nori primesti Vasilijui Maliukui. Rusija planuoja paskelbti jį „pagrindiniu teroristu“.

Išskirtinis pasiūlymas elektronikos mėgėjams, auto diagnostikai ir meistrams - bent 10 kartų pigiau nei Lietuvoje skaitmeninis osciloskopas + signalo generatorius (Video, „Hantek DSO2D15“)
5432 5

Bent 10 kartų pigiau nei Lietuvoje!

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Greitas ir saugus pristatymas

Super funkcionalumas

Išsamiau

Be to, žvalgybos duomenimis, jis yra Kremliaus taikinys numeris vienas, praneša šaltiniai. Jie taip pat pažymi, kad V. Putinas negali „suvirškinti“ dviejų smūgių Krymo tiltui. Rusijos diktatorių ypač iki šiol skaudina pirmasis, įvykęs per jo gimtadienį. Kremliaus lyderiui sunku susitaikyti su nuolatinėmis jūrinių bepiločių orlaivių „Sea Baby“ atakomis prieš Rusijos laivus.

 

Kitas skaudus dalykas yra Rusijos naftos perdirbimo įmonės. Ukrainos saugumo tarnyba taip pat sėkmingai atremia šalyje Rusijos agentus.

„Todėl gali būti, kad tarp po teroristinio išpuolio sulaikytų kankintų tadžikų „netyčia“ bus rastos „V. Maliuko vizitinės kortelės“, – pabrėžė šaltiniai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(71)
(12)
(59)

Komentarai ()