Pasipiktino net Skabejeva. „Jūs vėl apie tą patį.“ Ką pasakė Carevas (Video)  ()

Arši Kremliaus propagandistė pasipiktino.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vieno iš Rusijos televizijos kanalų eteryje Ukrainos išdavikas ir Rusijos kolaborantas Olegas Carevas sakė, kad Rusijos kariuomenę Lvive vietos gyventojai pasitiks su gėlėmis.

Šis pareiškimas papiktino net aršią Kremliaus propagandistę Skabejevą, kuri apkaltino Carevą melo skleidimu tiesioginiame eteryje.

Interviu fragmentas publikuotas „Telegram“ kanale „Sejatel vetra“.

[Vokietija!] Tik 111€ ir pasigaminkite elektros patys: 1200W, 5 menčių, S tipo mini vėjo turbinos generatoriaus komplektas - PASKUTINIAI VIENETAI
12165 3 1

Mažiausia kaina istorijoje

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Tačiau Carevas atkakliai laikėsi savo žodžių ir pridūrė, kad, jei 2014 metais Lvive būtų surengtas referendumas, miesto gyventojai, jo nuomone, balsuotų už prisijungimą prie Rusijos. Jis tai pagrindė sakydamas, kad „šaldytuvas visada pranoksta televizorių“.

„Neprotinga lipti ant to pačio grėblio. Mes, pradėdami „spec. operaciją“, tikėjomės, kad mus sutiks su gėlėmis. Bet jie nesutiko. O jūs dabar vėl apie tą patį, apie Lvivą.“

 

Socialinių tinklų vartotojai pastebi, kad Rusijos armijos pralaimėjimą pirmajame invazijos etape lėmė tai, kad buvę „regionalai“ ir išdavikai, taip pat Rusijos specialiosios tarnybos Kremliui pateikė nepatikimos informacijos apie Ukrainą.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(78)
(2)
(76)

Komentarai ()

Susijusios žymos: