„Grėsmę suvokia tik Baltijos šalys. Didžiausia veidmainė – Jungtinės Valstijos.“ Pasauliui reikia naujo lyderio

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2024-04-11 09:06
„Jungtinės Valstijos yra didžiausia veidmainė.“ - geresnio sakinio apie JAV šiuo metu nesurasi. Šalis - visiškame politiniame chaose. Trumpas ištrynė JAV iš politinio žemėlapio ir sukompramitavo. Baidenas - ne geresnis. O tiek prikalbėta buvo ir prižadėta.
mixed 2024-04-11 18:56
idomu kaip manevruotu jei 5str. butu aktivuotas? suktu uodega? o dabar tiesiog politika Ukraina yra 0 jokiu isipareigojimu patrupino kazkiek, ir suprato, kad savo problemas spresti yra svarbiau. gal net paskaiciavo kad ru nusodino 10simciai metu pailseti ir toliau px kas su ta UA bus..
donatasv 2024-04-12 09:49
Bet man niekaip nesuprantama iki kiek turi būti atbukus visuomenė ir pati JAV valdžia, kad leidžia trolių fabrikams taip stupriai išnaudot sąmokslų teorijas. Trumpas išnaudodamas sąmokslų teorijas galima sakyt paralyžiavo šalį. Netflikse yra dokumentika apie annonymus kur buvo išreikštas vienas geras pavyzdys. Per kapitoliaus šturmą klausė šturmuojančių žmonių kodėl tu čia? Kiekvienas iš avinų bandos atsakė skirtngai pritemdamas visą veiksmų seką prie vis kitos sąmokslų teorijos. Žodžio laisvė yra pažeidžiamiausia demokratijos dalis bet tai nereiškia, kad nėra vaistų nuo jos. Lietuva viso to puikus pavyzdys valdžiai panorėjus su viskuom susitvarkė. Kol bus trumpas valdžioje kuris skatina susiskaldymą ir išnaudoja tai savo tikslams pasiekti tol amerika ir plūduriuos užribyje. Čia neužteks "vieno lyderio" kuris ims ir suvienys viską. Čia reikia įvykio kuris sukrėstų visuomenę kuriai atsipeikėjus atsiras ir lyderis kurio klausys. Iki tol putinas klestės...
Benediktas 2024-04-12 09:58
Visi vakarai atbuke ir nesupranta, kad labiausiai pralaimi - informaciniame kare. Rusai su kinais daro visus vakarus šioje vietoje per visus **lus. Ir vakarai net nesupranta kame reikalas. Skauda uzpakalį, bet nezino del ko. Nemanau kad nera galimybiu kovoti su fake accountais, bei troliu websaitais. Kas iš tokios žodžio laisvės, jei joje telpa net priešo propoganda. Kokia nauda iš tokios žodžio laisvės, kur tau sako, kad juoda yra balta tiksingai. Reikia kovoti su tokiais dalykais. Negalima būti raw dalyko, kuris yra bejėgis. Laisve - tai nera bardakas. Kaip piktozoles ravi darze. Juk neleidziam piktozolems aukti. O jei leidziam - tai toks ir derlius. Toki derliu su piktzolemis dabar turime - ir matome kaip jis atrodo. Blogis laimi. Turime keistis. Manau tai yra visu pirma kiekvieno portalo, platformos pareiga trinti komnetarus, kurie yra pries valstybę.