Spec. agentas Putinas puikiai atliko savo darbą. Kas nutiko Suomijoje (Foto)  ()

Maždaug 100 km nuo Rusijos sienos.



© @Ekrano kopija

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

NATO planuoja Suomijoje statyti Aljanso sausumos pajėgų štabą. Tai pareiškė Norvegijos gynybos ministras Bjornas Arildas Gramas, praneša „Iltalehti“. Taip bus išplėsta Jungtinių pajėgų vadovybės veikla.

Naujo vadovavimo centro sukūrimas leis „visoms šiaurinėms šalims“ gauti NATO narystės privalumus.

Miesto žvėriukas! Modernus dizainas, ultra lengvas, smagiai valdomas, galingas ir greitas. Išbandėme neregėtą el. dviratį (Video, Foto, „Engwe P20“ apžvalga)
8321 4

„Engwe P20“ - ką tik pristatytas el. dviratis. Toks, kokio šis gamintojas dar niekada nėra pristatęs. Modernaus dizaino, ultra lengvas, galingas, greitas, ypatingai smagiai valdomas, kompaktiškai sulankstomas, puikūs techniniai sprendimai. Ar viskas taip tobula? Na, šis dviratis skirtas tikrai ne kiekvienam.

Išsamiau

Būstinė bus įsikūrusi pietų Suomijoje, Mikelio mieste, kuris yra maždaug 100 km nuo Rusijos sienos.

Naujasis vadovybės centras bus pavaldus Jungtinių pajėgų vadovybei Norfolke, JAV. Mažiausiai 375 karininkai iš NATO šalių narių bus išsiųsti dirbti į Mikelį.

„Om TV“ „Telegram“ kanale rašo, kad:

Sankt Peterburgas yra apie 300 km. Specialusis gynybos agentas puikiai atliko savo darbą stumdamas NATO sieną. Iki 2022 metų vasario 24 dienos Suomija neplanavo prisijungti prie Šiaurės Atlanto karinio-politinio aljanso.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(234)
(4)
(230)

Komentarai ()