Ukraina išgirdo nemalonią tiesą. „Kiekvienas turi suprasti“ (Video)  ()

Bereza išsakė nemalonią tiesą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kiekvienas, einantis į kovą, turi suprasti, kada baigsis jo tarnyba, sakė Borislavas Bereza. Jeigu žmonės fronte jau trejus metus ir jiems nėra numatyta nei demobilizacija, nei rotacija, tai jie tiesiog neišgyvens. Taip pat svarbu, kad  konkrečių terminų nebuvimas baugins ir atgrasys nuo skolos Tėvynei grąžinimo tuos, kurie dar nėra sutelkti.

Borislavo Berezos nuomonę galima rasti vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

Buvęs liaudies deputatas piktinosi, kad Ukrainoje nebus demobilizacijos, ir prisiminė: daugelis fronto linijoje yra nuo pirmųjų karo dienų, o šis darbas sunkus, todėl visi labai pavargę, jiems reikia poilsio. Pasak Borislavo Berezos, karo metu kiekvienas karinio amžiaus ukrainietis turėtų būti pašauktas į Ukrainos ginkluotųjų pajėgų gretas, kad jau ištarnavusius kadenciją pakeistų kiti.

Tada tinklaraštininkas atkreipė dėmesį į dar vieną svarbų niuansą: jei rusai dabar sutelks 400 tūkstančių žmonių, o paskui dar 300 tūkstančių, kaip daugelis mano, tada Ukrainai reikia vykdyti didelio masto mobilizaciją, kitaip nebus su kuo pasipriešinti tokiai didelei armijai.

„Liaukitės sakyti, kad ruošiamės kontrpuolimui: kol kas reikia atremti Rusijos puolimą, o tada kalbėti apie ką nors kita. Be mobilizacijos, be apmokytų kovotojų tai padaryti bus ne tik sunku, bet ir neįmanoma. Tai nemaloni tiesa, bet jei tylėsim ir nieko nesakysim, tai situacija nepasikeis. Reikia atmušti okupantus. Neturime kitos išeities. Neturime teisės pralaimėti: mūsų palikuonys to mums neatleis ir mes tada negyvensime, ir tai reikia sakyti atvirai, bet reikia laimėti, ir tada viskas bus Ukraina“, – pasakė Borislavas Bereza, kreipdamasis į ukrainiečius.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(49)
(2)
(47)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: