[ŽT] „Ukraina susiprotės.“ Tokio ciniškumo nebuvo jau seniai  ()

Nors Rusija nuo 2022 metų tęsia neišprovokuotą karinę agresiją prieš Ukrainą, tiek Maskvoje, tiek Baltarusijoje tebesigirdi nesąmoningi pasakojimai apie „broliškas tautas“ ir „šalių vienybę“.



© Kremlin.ru (CC BY 4.0)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apsišaukėlis Baltarusijos prezidentas Aleksandras Lukašenka paskelbė, kad su laiku „Ukraina susiprotės ir vėl bus su Rusija ir Baltarusija“. Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas į tai ciniškai atsakė, kad „tegul jie patys sprendžia“. Putino ir Lukašenkos mintyse tas pasirinkimas yra karas arba pasidavimas Rusijai – bet kokie Ukrainos laisvės siekiai yra baudžiami mirtimi.

Miesto žvėriukas! Modernus dizainas, ultra lengvas, smagiai valdomas, galingas ir greitas. Išbandėme neregėtą el. dviratį (Video, Foto, „Engwe P20“ apžvalga)
8323 4

„Engwe P20“ - ką tik pristatytas el. dviratis. Toks, kokio šis gamintojas dar niekada nėra pristatęs. Modernaus dizaino, ultra lengvas, galingas, greitas, ypatingai smagiai valdomas, kompaktiškai sulankstomas, puikūs techniniai sprendimai. Ar viskas taip tobula? Na, šis dviratis skirtas tikrai ne kiekvienam.

Išsamiau

Lukašenka toliau laižo Putinui batus ir sakė, kad Rusija „buvo išprovokuota pradėti atsakomuosius smūgius, o žmonės Ukrainoje tai matė“. Lukašenka sako, kad Rusija „nenori, kad kentėtų civiliai“.

Lukašenka taip pat kalbėjo apie Taikos konferenciją, kuri vyks birželio 15-16 dienomis Šveicarijoje. Lukašenka pareiškė, kad „jei Šveicarija nori konferencijos dėl Ukrainos be Maskvos ir Minsko, tada jie gali susitarti tik dėl eskalavimo“. Jis pridūrė, kad „Baltarusija palaiko Rusijos poziciją dėl taikos proceso Ukrainoje“. Anot Lukašenkos, šiandien „dėl visko galima derėtis“. Aišku, tik ne dėl Ukrainos teritorinio vientisumo.

(3)
(38)
(-35)

Komentarai ()