Dūris sau į nugarą. „Sutartis su pačiu velniu.“ Kremliui bus šakės  ()

Kremlius, pasirašydamas susitarimą su velniu, pats sau sudavė smūgį į nugarą.


Kremlius
Kremlius
© VladIslav Tep (CC BY 2.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Moscow_kremlin_from_Ustyensky_bridge_(6007406457).jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Laikykite priešus arti, o teroristus – dar arčiau. Panašu, kad tokiu principu vadovaujasi Kremliaus valdžia, vykdydama draugų paieškos politiką. Siekdama savo tikslų, Rusijos valdžia pasirengusi sudaryti sutartį su pačiu velniu – ir susivienyti su teroristais. Tačiau dėl kai kurių aljansų jie gali labai gailėtis, praneša Lenkijos portalas „Wiadomosci“.

Kremliaus propagandistė Margarita Simonian neseniai viešai palaikė Rusijos saugumo pareigūno, kuris nupjovė ausį vyrui, įtariamam dalyvavus kovo 22 d. teroristiniame išpuolyje prieš „Crocus City Hall“, veiksmus.

[Iš Lenkijos] „Engwe“ švenčia savo 10-ąjį gimtadienį! Su kuponais mažiausios kainos istorijoje ir el. dviračiai dovanų!
4278 1

Tokie išpardavimai būna tik kartą per dešimtmetį. Ir „Engwe“ kompanija švęsdama savo veiklos jubiliejinį gimtadienį paruošė beprotiškų pasiūlymų.

Išsamiau

„Čia ne Norvegija, – sakė ji, pabrėždama, kad jos šalis nesilaiko Europos standartų, taikomų elgesiui su įtariamaisiais. – Jei norite gyventi kaip Norvegijoje, važiuokite į Norvegiją.“

Iš tiesų – su kiekvienais metais Rusija vis labiau tolsta nuo šios Europos šalies ir – savo praktika bei ideologija – vis labiau artėja prie fundamentalistinių teroristinių organizacijų. Nenuostabu, kad su daugeliu jų ji palaiko šiltus santykius.

Raginimai masiškai žudyti taikius ukrainiečius ir naikinti Ukrainos miestus kasdien skamba per Rusijos federalinius televizijos kanalus. Saugumo pajėgos atvirai, prieš kameras, kankina įtariamuosius, o valstybinė žiniasklaida nedvejodama transliuoja filmuotą medžiagą. Įžūlus valstybinis teroras priartina Rusiją ne tik prie Šiaurės Korėjos ir Irano, bet ir prie nevalstybinių teroristinių organizacijų. Daugelis šių grupuočių tapo oficialiomis Rusijos sąjungininkėmis. Kitos yra aršūs jos priešai.

 

Maskva pripažįsta teroristines organizacijas, tokias kaip „Hezbollah“, „Hamas“ ir Talibaną, kaip patikimas partneres, tiekia joms ginklus. Šie ryšiai neapsiriboja vien kariniu bendradarbiavimu – jie apima bendras „šešėlinio laivyno“ (tanklaivių, gabenančių Rusijos naftą, nepaisydami Vakarų sankcijų – red.) operacijas, nusikalstamu būdu įgytų pinigų plovimą ir kitą mafijos stiliaus veiklą.

 

Kremliui bus šakės. Skirtingai nuo teroristinių organizacijų, su kuriomis bendradarbiauja Rusija, ISIS vadovaujasi tik ideologija – ISIS eina grynos neapykantos keliu, nesusaistyta jokių kitų motyvų, ir Rusija, kuri puola musulmonus (įskaitant ISIS narius) Šiaurės Kaukaze ir Sirijoje, yra aukštoje vietoje jų priešų sąraše, teigia portalas „Wiadomosci“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(98)
(2)
(96)

Komentarai ()