„Vadinkime daiktus tikrais vardais.“ Naujas košmaras. „Bijau, mes nesulauksime“ (Video)  ()

Ateina svarbus ir sunkus laikotarpis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak Andrejaus Piontkovskio, dabartinis pavasaris Ukrainai bus svarbus ir sunkus laikotarpis. Sociologas mano, kad priešas bandys pasinaudoti amunicijos trūkumu Ukrainos ginkluotosiose pajėgose ir imsis aktyvių veiksmų visomis kryptimis. Karo eigą gali pakeisti Vakarų šalių karinė pagalba ir „naujosios Antantės“ parama“, – reziumavo publicistas.

Andrejaus Piontkovskio interviu „24 kanalui“ galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Politologas atkreipė dėmesį į vyriausiojo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vado pareiškimą: „Europa pajuto aštrų Ukrainos pralaimėjimo pavojų. Vadinkime daiktus tikrais vardais. Išgirdome labai nerimą keliantį generolo Syrskio pareiškimą, kad nėra pakankamai sviedinių ir kad dėl to rusai artimiausiu metu gali tiesiog prasibrauti per frontą“.

„Ateinantys du mėnesiai bus lemiami. Vienintelis dalykas, galintis ryžtingai pakeisti karo eigą, tai pinigų, ginklų perdavimas, trys skambūs ir džiuginantys šios naujosios Europos Antantės pareiškimai“, – pabrėžė Andrejus Piontkovskis.

Publicistas taip pat pakomentavo Europos planus teikti karinę pagalbą Ukrainai: „Macronas sakė, kad Vokietija mus remia 80 proc. Šis Scholzo pareiškimas, mano nuomone, yra tas 80 % tos bendros JK ir Prancūzijos Antantės deklaracijos, kurioje sakoma, kad tiesiog mūsų pareiga visai žmonijai nugalėti Rusiją. Jei į šiuos 80 % įeina MIM-104 Patriot tiekimas, ir aš tikiuosi, kad britai ir prancūzai įtikins jį ir dėl „Taurus“, nes iš amerikiečių, bijau, mes nesulauksime.“

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(68)
(11)
(57)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: