Bidenas skelbia, ar JAV prisidės prie atsakomųjų smūgių Iranui

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2024-04-14 13:13
- JAV perėjo į neutralumo politiką oficialioje formoje, nes jų tiesioginis dalyvavimas kaip Didžiausios Pasaulinės galios atstovų, natūraliai iššaukia stipresnį priešininkų atsaką; - Todėl jie visur demonstruoja nuolankumą ir neutralumą, bet daro tai ką reikia daryti; - Kinija irgi oficialiai neremia Rusijos kare, bet tiekia visus komponentus karinei įrangai gaminti, kas sankcijų nepažeidžia. Rusams belieka viską surinkti, o Ukrainai - naikinti surinkimo taškus.
Julezas 2024-04-14 14:08
baidenas su savo demencija skelbia, kad prisidės į kelnes dar daugiau, kad tik nieko nereiktų daryti. Man šitas alsheimeris jau galutinai lūžo mano akyse. Putinui šitas neįgaluolis tikrai parankus
lizunas 2024-04-14 16:56
Keistas puolimas. Paleido dronus ir kiek jie laiko skrido? Dvi valandas? Toks jausmas, jog Izraelis tiesiog panaudotų resursus jiems numušinėt. Parodyt jog Ukrainai nelabai gerai kažką iš gynybos perduoti (na juk Iranas vėl gali pulti, kitiems dalinti nereikia).
Pumper 2024-04-14 19:55
Specialiai buvo toks puolimas, kad atrodytų rimtas Irano liaudžiai, bet realiai jokios žalos Izraeliui nesukeltų. Pademonstravo galią, kaip kad Kimas su savo raketų bandymais, ir baigėsi "karas".