„Gėda!“ Bidenas maišomas su žemėmis. Užsipuolė net amerikiečiai. Kas nutiko  ()

Baltieji rūmai susirūpinę, kad Izraelio atsakas į neseniai įvykdytą Irano išpuolį sukels regioninį konfliktą su katastrofiškomis pasekmėmis.



© Gage Skidmore (CC BY-SA 2.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Joe_Biden_%2849536511763%29.jpg

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-04-15 „Gėda!“ Bidenas maišomas su žemėmis. Užsipuolė net amerikiečiai. Kas nutiko  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Izraelis sukritikavo JAV prezidento Joe Bideno pasiūlymą vengti kontratakos prieš Iraną. Kalbama apie Amerikos prezidento pareiškimą, kad JAV nepalaikys jokios Jeruzalės kontratakos prieš Iraną. Apie tai rašo „Axios“.

Teigiama, kad Baltieji rūmai yra susirūpinę, kad Izraelio atsakas į neseniai įvykdytą Irano ataką sukels regioninį konfliktą su katastrofiškomis pasekmėmis.

Baltųjų rūmų patarėjas nacionalinio saugumo klausimais Johnas Kirby žurnalistams sakė: „Mes nesiekiame karo su Iranu. Mes neieškome čia eskalacijos. Mes ir toliau padėsime Izraeliui apsiginti“.

Išskirtinis pasiūlymas elektronikos mėgėjams, auto diagnostikai ir meistrams - bent 10 kartų pigiau nei Lietuvoje skaitmeninis osciloskopas + signalo generatorius (Video, „Hantek DSO2D15“)
5234 5

Bent 10 kartų pigiau nei Lietuvoje!

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Greitas ir saugus pristatymas

Super funkcionalumas

Išsamiau

Tačiau Bideno pozicija sulaukė aršios kritikos, taip pat ir iš buvusio JAV prezidento Trumpo patarėjo nacionalinio saugumo klausimais Johno Boltono.

„Bidenas padarė gėdą Jungtinėms Valstijoms“, – teigia Boltonas.

„Amerikos interesas yra užtikrinti, kad Iranas, kuris yra pagrindinė grėsmė tarptautinei taikai ir saugumui regione, būtų bent jau pastatytas į savo vietą.“

 

Be to, senatorius Johnas Fettermanas pasisakė prieš prezidentą Bideną, sakydamas žiniasklaidai, kad nesutinka su Bidenu ir mano, kad „turėtume paremti Izraelį šioje situacijoje“.

Demokratų senatorius Chrisas Coonsas sakė manantis, kad „turime atsikvėpti ir išanalizuoti, kokios būtų Izraelio atakos prieš Iraną ar bet kokio kito eskalavimo pasekmės“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(27)
(7)
(20)

Komentarai ()