„Negavo kvietimų.“ Rusija dreba. Kariniai manevrai tiesiai po Kremliaus nosimi be jos  ()

Rusija į juos nebuvo pakviesta.



© Минобороны России (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=nZloAkSmq1s

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija išmesta. Penkios buvusios SSRS valstybės paskelbė apie didelius karinius manevrus tiesiai po Kremliaus nosimi, tačiau, kas įdomiausia, Rusija į juos nebuvo pakviesta. Proputiniški žurnalistai jau „paaiškino“, kodėl taip atsitiko.

„Azerbaidžano, Kazachstano, Kirgizijos, Tadžikistano ir Uzbekistano gynybos ministerijos pasirašė nutarimą dėl pratybų „Birlestik-2024“ organizavimo ir vykdymo“, – rašoma Azerbaidžano gynybos ministerijos pranešime.

[Vokietija!] Tik 34€ ištraukiama sodo žarnos ritė su reguliuojamu 7 funkcijų purkštuvo antgaliu. Paskutiniai vienetai
4341 5

Nuostabiai gera kaina

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Labai gera kokybė ir panaudojimo galimybės

Išsamiau

Kaip rašo Uzbekistano portalas UPL, „Birlestik-2024“ bus „gyvas Uzbekistano, Kazachstano, Kirgizijos, Tadžikistano ir Azerbaidžano karinio bendradarbiavimo pavyzdys“. Šios šalys yra įsikūrusios vadinamajame vidurinės Azijos kelyje ir yra patogiausias sausumos susisiekimas tarp Europos ir Azijos. Todėl jos yra skanus kąsnelis ir svarbus pasaulinio strateginio žaidimo elementas.

Kol kas tiksliai neaišku, kokias užduotis kariškiai atliks manevrų metu, kiek karių dalyvaus pratybose.

Praktiškai tai reiškia, kad dvi svarbiausios regiono šalys – Rusija ir Iranas – negavo kvietimų dalyvauti manevruose nei narių, nei stebėtojų teisėmis. Proputiniški žurnalistai jau „paaiškino“, kodėl taip atsitiko.

 

„Visa tai iš tikrųjų patvirtina vieną akivaizdų faktą. Rusijos ir Vakarų konfrontacija įžengia į naują etapą ne tik Ukrainos teritorijoje, bet ir aplink mūsų sienas“, – LEN TV24 svetainėje rašo Natalija Staričkova.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(64)
(0)
(64)

Komentarai ()