[ŽT] Rusai Ukrainoje jau matė F-16 ir F-22. Kaip tai įmanoma  ()

Ukrainiečiai dar laukia F-16, o rusai jau matė ir juos, ir F-22.



© https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Lockheed_Martin_F-22A_Raptor_JSOH.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas Oleksandras Musienko pasakojo, kaip Ukrainos pajėgos balionais dezorientuoja Rusijos okupantus ir jų oro gynybą.

„Jus dezorientuoja oro balionai, imituojantys F-16 ir net F-22 lėktuvų skrydžius. Na, tai yra trolinimas“, – sakė ekspertas.

Ekspertas paaiškino, kad į tokias apgaules reaguoja Rusijos oro gynybos davikliai ir suveikia jų oro gynybos sistemos. Greičiausiai kalbama apie rusų signalų žvalgybos (SIGINT) sistemas. Ukrainiečiai balionais iškelia įrangą, kuri imituoja amerikietiškų naikintuvų signalų pėdsaką. Tuo metu, kai rusai nesupranta, ką mato jų davikliai, ukrainiečiai paleidžia ir dronus. Rusams sunku suprasti, kas tikra, o kas – triukas.

[Vokietija] Tik 59€ už akumuliatorinį trimerį! Su 2 baterijomis, įkrovikliu, peiliais ir žaibišku pristatymu. Paskutiniai vienetai
4989 5

Mažiausia kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Su 2 baterijomis, įkrovikliu ir peiliais

Išsamiau

„Reikia pereiti priešo oro gynybą ir atitraukti jo oro gynybos dėmesį, eikvoti jų oro gynybą. Jie iššaudo savo rezervą, ir nepaisant visų Rusijos raketų atsargų, tai taip pat yra problema“, – sakė Oleksandras Musienko.

(93)
(3)
(90)

Komentarai ()

Susijusios žymos: