„Ukrainoje viskas blogai, Rusijoje – viskas gerai.“ Ir tada bum. Galingas smūgis Putinui  ()

Putinas praleido paskutinę progą.


Karas Ukrainoje
Karas Ukrainoje
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=720173773629037&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jungtinėse Valstijose priimtas įstatymo projektas dėl pagalbos Ukrainai skyrimo. Ir šis gelbėjimosi ratas Ukrainai yra labai svarbus Z-bendruomenei, t. y. Rusijos pusei, rašo žurnalistas ir politikos apžvalgininkas Ivanas Jakovina „New Voice

Kai Kongresas balsavo už Ukrainos gelbėjimo įstatymo projektą, Rusijos „Telegram“ kanaluose, televizijoje, radijuje, propagandinėje spaudoje įsivyravo ilga, sunki ir ištuštėjusi tyla. Jie tiesiog negalėjo patikėti savo akimis, negalėjo suprasti, kaip tai galėjo atsitikti, juk jie viską turėjo savo rankose, rašo I. Jakovina. Tai – puikus planas, kaip 2024 m. sunaikinti Ukrainą. Jie galvojo: Ukraina nieko negauna, mūsų žmonės kontroliuoja Amerikos Kongresą, Trumpas viską stebi, yra susitarimas su Trumpu, Ukrainai trūksta išteklių, Ukrainoje viskas blogai, o Rusijoje, priešingai, viskas gerai. Ir tada bum – ši istorija nutrūksta.

[Mažiausia kaina] Būtinas daiktas turintiems įvairaus tipo baseiną - puikus robotas palaikys maksimalią švarą (Video, „KOSGHO“)
2297 1

Mažiausia kaina šiais metais

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Paskutiniai vienetai

Belaidis robotas tinka įvairaus dydžio ir formos baseinams

Išsamiau

Ginklai keliauja į Ukrainą, ir jie keliauja skubiai. Tai yra, rusai ruošėsi pralaužti gynybą KAB‘ais ir FAB‘ais, o paskui šturmuoti pėstininkus ant šarvuočių, o dabar paaiškėjo, kad Ukraina gaus F-16 ir priešlėktuvinės gynybos įrangą, kad galėtų numušti Su-34, mėtančius KAB ir FAB aviacines bombas, o pėstininkus su rusų tankais ir šarvuočiais šluoti kasetiniais sviediniais, kurie dabar taip pat dideliais kiekiais bus tiekiami Ukrainai. Pasirodo, du pagrindiniai ginklai, kuriuos rusai kruopščiai ruošė ir kuriais rėmėsi šią vasarą, bus visiškai nenaudingi. Tiksliau, ne visiškai nenaudingi, bet rusų nuostoliai naudojant abu šiuos ginklus bus tiesiog milžiniški, daug didesni nei dabar. Nors ir dabar nuostoliai nėra maži.

 

Vadinasi, Rusijos vasaros puolimas faktiškai buvo nesėkmingas dar prieš jam prasidedant, todėl Rusijos žiniasklaida, propagandistai ir visi pranašai buvo tiesiog priblokšti, apstulbę ir šokiruoti to, kas įvyko Amerikos kongrese. Visi jų skaičiavimai apsivertė aukštyn kojomis, kad pasiektų savo tikslus, jiems dabar reikia du, tris kartus daugiau karių ir technikos, gal net dar daugiau.

 

Apskritai išvada Rusijai yra nuvilianti. Z-aktyvistai, ekspertai ir patys stebėtojai sako, kad V. Putinas ir jo žmonės 2024 m. praleido savo šansą. Vakarai antro tokio šanso jiems nesuteiks, todėl karas nenumaldomai eina Rusijos pralaimėjimo link. Šį karą laimės Ukraina, užbaigia I.Jakovina.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(58)
(3)
(55)

Komentarai ()

Susijusios žymos: