[ŽT] „Motina Rusija niekada nepamirš. Mirsite visi.“ Rusams kai kas nutiko. Neįtikimas video  ()

Rusų vadas sako motyvacinę kalbą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žurnalistas ir karo stebėtojas Vasilijus Pechno savo tradicinėje karinėje apžvalgoje „YouTube“ kanale „Fabrika novin“ pakvietė žiūrovus pažiūrėti vaizdo įrašą su motyvacine vieno iš Rusijos vadų kalba, kuris kalbėjosi su savo pavaldiniais, greičiausiai nesėkmingo puolimo išvakarėse.

Mirsite visi: Motina Rusija mūsų niekada nepamirš. Ateinančius šimtmečius prie mūsų vardų visi neš gėles. Kiekvieno kovotojo vardas bus įamžintas memorialinėje lentoje. Amžina liepsna degs mums visiems“, – kalbėjo Putino pakalikas prieš išsirikiavusius įsibrovėlius.

[Vokietija] Fantastiški 21V suktukai-grąžtai tik 29€! Su 2 baterijomis, reguliuojami greičiai, 25+3 padėtys ir kt.
4072 5

Nuostabai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus siuntimas

Puikus funkcionalumas

Išsamiau

 

„Galbūt jis norėjo pasakyti, kad iš esmės kiekvienas iš mūsų esame mirtingi ir visi anksčiau ar vėliau mirs, bet jis, neteisngai cituodamas Freudą, suklydo. Jis pasakė, kad jie mirs šiame kare, tiksliau, visi (rusai – red.) mirs šiame konkrečiame puolime“, – vaizdo įrašą komentavo Pechno.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(133)
(1)
(132)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: