Tai buvo klaikus desanto fiasko. „73 iš karto.“ Kas nutiko (Video)  ()

„Mes įžengėme į priešo teritoriją.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusams susprogdinus Kachovkos hidroelektrinės užtvanką, daug rusiškų minų nunešė vanduo arba uždengė smėlis ir tai leido Ukrainos gynybos pajėgoms atlikti operaciją, skirtą užimti placdarmą kairiajame Dniepro krante, Chersono srityje.

Apie tai rašo LB.ua.

„Tai buvo jungtinė įvairių gynybos ir saugumo pajėgų dalinių operacija, kurioje dalyvavo daug specialiųjų pajėgų. Ir nors iš pirmo karto ji nepavyko, sakau atvirai, bet apskritai operacija buvo atlikta tikrai gana sėkmingai. Mes įžengėme į priešo teritoriją, ir iš karto įvyko keli gana intensyvūs susirėmimai su priešu, buvusiu stebėjimo postuose. Kai kurie iš jų buvo beveik visiškai sunaikinti arba paimti į nelaisvę“, – sakė Ukrainos GUR specialiojo padalinio vadas „Šamanas“.

[Vokietija] Būtinas rinkinukas! Tik 55€ už akumuliatorinį „Geevorks“ pjūklą ir sekatorių. Labai ribotas kiekis
3305 3

Nuostabiai gera kaina

Greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė

Ribotas kiekis

Išsamiau

Tai buvo klaikus desanto fiasko.Per pirmąją operacijos dieną priešas per susirėmimus neteko septyniasdešimt trijų karių dėl to, kad į Zaporižią išvykęs desantinis karinis dalinys vietoje savęs paliko mobilizuotus karius. Jie buvo visiškai dezorientuoti. Jų radijo imtuvai išsikrovė, baigėsi vanduo, jie sėmė jį iš Konkos upės. Todėl, kai jau prasidėjo susirėmimai, jie negalėjo suprasti, iš kur kyla mūsų karių puolamieji veiksmai“, – sakė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų specialiųjų operacijų pajėgų 8-ojo pulko jungtinės taktinės grupės vadas „Bebras“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(290)
(3)
(287)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: