[ŽT] Jungiamas planas B. „Turi dar mėnesį.“ Kas žinoma  ()

Ekspertas papasakojo apie rusų planą B.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-12 [ŽT] Jungiamas planas B. „Turi dar mėnesį.“ Kas žinoma  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas Michailas Samusas teigia, kad rusams nepavyko pasiekti rezultatų ir pralaužti fronto iki gegužės 9 d., todėl jie supranta, kad galimybių langas užsidaro.

Balandžio pabaigoje mes gavome pasirašytą JAV pagalbą. Biurokratijai ir logistikai reikia tam tikro laiko. Vadinasi, jie turi dar mėnesį, gal šiek tiek daugiau, kad įgyvendintų tam tikrus politinius tikslus užimti Donbasą arba bent jau prasiveržti frontu. Todėl būta spėlionių, kad jie iš tikrųjų gali kopijuoti Rusijos savanorių korpuso (RSK) veiksmus. Sąlyginai, siekiant sukelti triukšmą, sukurti didelio puolimo iliuziją Charkivo kryptimi. Kariniu požiūriu – priversti Ukrainos vadovybę atitraukti rezervus iš Donbaso ir iš kitų krypčių į šią kryptį“, – aiškino jis.

[Vokietija] Būtinas rinkinukas! Tik 55€ už akumuliatorinį „Geevorks“ pjūklą ir sekatorių. Labai ribotas kiekis
3305 3

Nuostabiai gera kaina

Greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė

Ribotas kiekis

Išsamiau

Štai kodėl rusai nusprendė įjungti savo planą „B“ Charkivo kryptimi.

 

Kelti triukšmą, vykdyti reidus, sabotažą, apšaudymą. Jie, žinoma, dabar bandys pademonstruoti, kad viską degina artilerijos smūgiais ir KAB'ais. Jei, pavyzdžiui, Ukrainos kariai nereaguos adekvačiai, jiems gali pavykti kažką pasiekti. Bet kokiu atveju RSK per kelias savaites pavyko nueiti gana toli (į Rusijos teritoriją)“, – pažymėjo Samusas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(46)
(2)
(44)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: