„Charkivas išeina į pogrindį.“ Netikėtas vyksmas  ()

„Jau turime institucijas, kurios rengia pasirodymus pogrindyje.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-12 „Charkivas išeina į pogrindį.“ Netikėtas vyksmas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Charkivas išeina į pogrindį. Be požeminių mokyklų, Charkive atsiras požeminės operacinės ir ligoninių intensyviosios terapijos patalpos. Kultūros įstaigos taip pat įsikūrusios po žeme. Apie tai teletono metu pranešė miesto meras Ihoris Terechovas.

„Dirbame kartu su Sveikatos apsaugos ministerija, kad po žeme sukurtume intensyvios terapijos ir operacines  mūsų gydymo įstaigų pagrindu“, – sakė meras.

[Vokietija!] 1500W nešiojamas garinis valymo aparatas. Išvalysite ten, kur atrodė neįmanoma!
2411 6

Nuostabiai gera kaina

Iš Vokietijos, greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė ir panaudojimo galimybės

Išsamiau

Terechovas taip pat teigė, kad Charkive ir toliau plėsis pogrindinių kultūros įstaigų tinklas. Anot jo, yra atitinkamas Charkivo gyventojų prašymas.

„Jau turime institucijas, kurios rengia pasirodymus pogrindyje, ir mes pritariame tam, nes yra poreikis spektakliams, gyvam bendravimui saugioje erdvėje“, – pabrėžė Charkivo meras.

Pasak Terechovo, kartu mieste ir toliau statomos požeminės mokyklos, nes galimybės atidaryti mokyklas metro stotyse jau išsemtos. Pirmoji turėtų atsidaryti gegužės 12 d.: ji skirta 450 mokinių, tai yra, dviem pamainomis mokys 900 vaikų. Kaip tikino meras, tuščių vietų šioje mokykloje jau nėra – visos užpildytos. Terechovas taip pat žada, kad studentai taip pat neliks be dėmesio: planuose – pogrindiniai universitetai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(28)
(0)
(28)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()