Tai prasidėjo. Zelenskis gavo perspėjimą nuo Syrskio. Kas vyksta „pilkojoje zonoje“  ()

Mūšiai tęsiasi.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-12 Tai prasidėjo. Zelenskis gavo perspėjimą nuo Syrskio. Kas vyksta „pilkojoje zonoje“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neseniai paskelbtame kreipimesi Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis pabrėžė gynybos operacijų suintensyvėjimą Charkive, kur Ukrainos pajėgos aktyviai atremia Rusijos puolamuosius manevrus.

Prezidento V. Zelenskio teigimu, skiriami papildomi kariniai ištekliai, kad būtų sustiprintos pozicijos pažeidžiamiausiose regiono vietovėse.

„Šiandien daugiausia dėmesio pirmiausia skiriame frontui – situacijai tose mūsų srityse, kuriose Rusijos puolamųjų veiksmų rizika yra didžiausia. Mūsų gynybinės operacijos tęsiamos Charkive ir pasienio kaimuose. Mūsų kariai jau antrą dieną ten vykdo kontrpuolimus, gindami Ukrainos teritoriją“, – pareiškė prezidentas V. Zelenskis savo vakaro kalboje.

[Vokietija!] 1500W nešiojamas garinis valymo aparatas. Išvalysite ten, kur atrodė neįmanoma!
2388 6

Nuostabiai gera kaina

Iš Vokietijos, greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė ir panaudojimo galimybės

Išsamiau

Prezidentas informavo, kad iš vyriausiojo ginkluotųjų pajėgų vado Oleksandro Syrskio gavo du pranešimus, dėl kurių buvo nuspręsta sustiprinti savo pozicijas, ypač Charkive.

 

Ukrainos gynybos ministerija pranešė, kad į šiaurinį Charkivą metami rezervo daliniai, o operatyvinės strateginės grupės „Chortycia“ pareigūnai pareiškė, kad „pilkoji zona“ Charkivo srityje nesiplečia, nes ginkluotosios pajėgos neleidžia rusams žengti toliau į regioną.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(44)
(1)
(43)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: