Nerealu. Ukraina stabdo Rusijos proveržį. Ką skelbia Syrskis  ()

„Situacija keičiasi labai dinamiškai.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vyriausiasis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadas Oleksandras Syrskis sakė, kad padėtis fronte tebėra paaštrėjusi. Rusų okupantai aktyviai puola ukrainiečių dalinius keliomis kryptimis, siekdami veržtis gilyn į Ukrainos valstybės teritoriją.

Rusijos proveržis sustabdytas. „Gynybos pajėgų daliniai vykdo sunkias gynybines kovas, rusų okupantų bandymai prasiveržti pro mūsų gynybą buvo sustabdyti. Mūsų žvalgybos, artilerijos ir nepilotuojamų sistemų padaliniai žino priešo planus ir lanksčiai reaguoja į visus jo veiksmus. Siekiant sustiprinti gynybą, imamasi visų reikiamų priemonių ir greitai priimami sprendimai, įskaitant ir personalo sprendimus“, – „Telegram“ sakė Syrskis.

[Vokietija] Fantastiški 21V suktukai-grąžtai tik 29€! Su 2 baterijomis, reguliuojami greičiai, 25+3 padėtys ir kt.
4080 5

Nuostabai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus siuntimas

Puikus funkcionalumas

Išsamiau

Šią savaitę padėtis Charkivo srityje gerokai pablogėjo. Šiuo metu kovos ten tęsiasi pasienio zonose prie valstybės sienos su Rusijos Federacija.

Syrskis pažymi, kad padėtis sudėtinga, tačiau Ukrainos gynybos pajėgos daro viską, kad išlaikytų gynybines linijas ir pozicijas bei sukeltų nuostolių priešui.

„Tęsiasi karšti mūšiai Kupjansko, Seversko, Lymano, Pokrovsko kryptimis, situacija keičiasi labai dinamiškai. Vienose srityse priešas turi dalinę sėkmę, kitose gynybos pajėgos išstumia priešą ir pagerina savo taktinę padėtį. Kramatorsko kryptimi priešas neatsisako bandymų užimti Časiv Jaro miestą ir tęsia puolimo operacijas į rytus nuo miesto. Nesėkmingai bando atkurti prarastą padėtį Kliščijivkos srityje. Nepaisant sunkios padėties fronte, daliniai rotuojami, kad būtų atkurtas brigadų kovinis efektyvumas“, – aiškino Ukrainos kariuomenės vadas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(87)
(2)
(85)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: