Nauja versija, kas galėjo susprogdinti daugiabutį Belgorode. Negalima atmesti (Video)  ()

Gegužės 12 dieną Rusijos Belgorode tiesiog subyrėjo daugiabutis. Gubernatorius Gladkovas teigia, kad į pastatą pataikė ukrainiečių raketa. Rusai prisimena 1999-ųjų Maskvos daugiabučių sprogdinimus, kurie buvo panaudoti naujam Čečėnijos karui pateisinti. Bet galėjo nutikti ir visai kas kito.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vaizdo įrašuose nematomos jokios raketos, bombos ar jų nuolaužos. Atrodo, kad sprogimas kilo iš vidaus. Tačiau „Twitter“ puslapis „Tendar“ teigia, kad į pastatą galėjo pataikyti pačių rusų sklendžianti bomba, tik iš kitos pusės. Rusų bombos daug kartų krito Belgorodo srityje, bet dažniausiai nesprogdavo. Jas vėliau surinkdavo išminuotojai. Tačiau ši galėjo sprogti.

[Vokietija!] 1500W nešiojamas garinis valymo aparatas. Išvalysite ten, kur atrodė neįmanoma!
2388 6

Nuostabiai gera kaina

Iš Vokietijos, greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė ir panaudojimo galimybės

Išsamiau

Kodėl rusai kirstų daugiabučiui aviacine bomba? Netyčia. Jie ne kartą netyčia pametė bombas savo teritorijoje. Kokia FAB-250 ar FAB-500 galėjo pamesti sparnus, sparnai galėjo nepilnai išsiskleisti ir bomba galėjo nukristi keliomis dešimtimis kilometrų per anksti.

Kita vertus, vieta, kur turėjo kirsti aviacinė bomba, neatrodo labai charakteringai. Automobiliai neišvartyti, niekas neapdegė.

 

Galėjo nutikti ir kitokia nelaimė. Infrastruktūra Rusijoje byra. Sovietiniai pastatai dažnai evakuojami dėl dujų nuotėkio. Be to, karo išsigandę gyventojai galėjo tempti atsargas į rūsį ir ten netyčia sukelti dujų sprogimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(38)
(0)
(38)

Komentarai ()

Susijusios žymos: