[ŽT] Šokas ir panika. „Atskleistos visos paslaptys...“ Situacija neeilinė  ()

Turkija padėjo ieškoti sudužusio Irano prezidento sraigtasparnio.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-21 [ŽT] Šokas ir panika. „Atskleistos visos paslaptys...“ Situacija neeilinė  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Irane prasidėjo įnirtingos diskusijos dėl Turkijos dalyvavimo ieškant sudužusio sraigtasparnio, kuriuo keliavo prezidentas Ebrahimo Raisi ir keli vyriausybės nariai. Teheranas pats kreipėsi pagalbos į kaimyninę Turkiją ir ši pasiuntė droną ieškoti sraigtasparnio. Tai kur problema?

Islamo revoliucijos gvardijos korpuso kontroliuojama žiniasklaida ir Irano socialinių tinklų vartotojai išreiškė nuogąstavimus, kad Turkijos dronas skrido virš šalies karinių objektų ir raketų centrų. Iraniečiai baiminasi, kad „Bayraktar“ galėjo nufotografuoti slaptus karinius Irano objektus.

[Vokietija] Fantastiškos kainos mobilios energijos stotelės tik 162€! Būtinos namie ir keliaujant. Ribotas kiekis („DLNRG D500“)
2842 1

Labai gera kaina + PayPal akcija

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

Iranas, galbūt, didelių problemų su Turkija ir neturi, bet Turkija yra NATO narė, todėl Iranas įprastai būtų atsargesnis. Tik šįkart situacija buvo neeilinė ir Turkijos dronai galėjo padėti. Ne tik galėjo, bet ir padėjo – būtent Turkijos dronas „Bayraktar Akıncı“ nurodė koordinates, kur yra sudužęs sraigtasparnis. Ar jis užfiksavo ką nors kito – nežinoma. Bet tikriausiai ne, nebent būtent ten, netoli sienos Azerbaidžanu, Iranas įkurdino savo slapčiausius objektus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(29)
(3)
(26)

Komentarai ()