200 000 karių. Įvyko galinga ataka. Rusija smogė Lenkijai. Tuskas skelbia atsaką  ()

Rusija smogia vienai pagrindinių Ukrainos sąjungininkių.


Informacija apie 200 000 žmonių mobilizaciją buvo melaginga
Informacija apie 200 000 žmonių mobilizaciją buvo melaginga
© Ministerstwo Obrony Narodowej (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Ćwiczenia_10BKPanc_(3).jpg

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-05 200 000 karių. Įvyko galinga ataka. Rusija smogė Lenkijai. Tuskas skelbia atsaką  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lenkijos vyriausybės pareigūnai pareiškė, kad informacija apie tariamą 200 000 žmonių mobilizaciją yra melaginga ir buvo paskelbta nacionalinės naujienų agentūros portale, tikriausiai per kibernetinę ataką iš Rusijos, praneša „Defense Romania“.

Lenkija teigia, kad melagingas pranešimas apie tariamą mobilizacijos pradžios paskelbimą liepos 1 d. tikriausiai yra Rusijos remiamų programišių darbas.

[Vokietija] „Fantastiška Android planšetė!“ Apžvalgininkas sužavėtas. Didžiulis 12,1 colių 2,5K ekranas, 8+256GB, Snapdragon 6 Gen 1 ir kt. Ribotas kiekis (Video, „HONOR Pad 9“)
2474 2

Puiki kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Maksimali kokybė

Puikūs apžvalgininko vertinimai

Išsamiau

Lenkijos Ministras Pirmininkas Donaldas Tuskas tinkle X (buvęs „Twiter“) pareiškė, kad tai „dar viena labai pavojinga kibernetinė ataka, gerai iliustruojanti Rusijos strategiją sukelti destabilizaciją prieš Europos Parlamento rinkimus... Darosi vis aiškiau, kokie svarbūs mums šie rinkimai“.

Lenkijos vyriausybė teigia, kad Lenkija yra Rusijos ir Baltarusijos žvalgybos tarnybų vykdomo hibridinio karo taikinys, įskaitant migracijos iššūkius, bandymus padegti, šnipinėjimo bylas ir kibernetines atakas prieš valstybės administracijos įstaigas.

 

Lenkijos naujienų agentūros PAP paskelbtoje analizėje teigiama, kad nuo pat Rusijos puolimo prieš Ukrainą pradžios kibernetinėje erdvėje vyksta intensyvus propagandinis karas, kurio pagrindinis taikinys yra Lenkija – viena pagrindinių Ukrainos sąjungininkių. Kasdien Lenkijos internetą užplūsta lenkų adresatams skirta informacija, kuria siekiama sudaryti klaidingą įspūdį apie konflikto priežastis ir eigą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(71)
(31)
(40)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()