„Mirtis neaiškiomis aplinkybėmis.“ Kas nutiko (Video)  ()

„Jie arba žūva, arba miršta neaiškiomis aplinkybėmis.“



© Продолжение следует (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=xHFSVZXZmW8

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-05 „Mirtis neaiškiomis aplinkybėmis.“ Kas nutiko (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs Rusijos Federacijos okupacinės šalies gynybos ministras Sergejus Šoigu, gegužę paskirtas Rusijos Federacijos Saugumo Tarybos sekretoriumi, dabar eina keliu nuo politinės mirties iki tikros mirties. Tokią nuomonę interviu GORDON leidinio vyriausiajai redaktorei Alesiai Bacman išsakė buvęs Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiosios žvalgybos valdybos vadovas, generolas Valerijus Kondratiukas.

Buvęs vadovas Šoigu paskyrimą į Saugumo Tarybą po neteisėtos Rusijos prezidento Vladimiro Putino „inauguracijos“ laiko formaliu.

„Šoigu, būdamas šiose pareigose, tikriausiai nekelia jam jokių lūkesčių. Kodėl? Nes tai turbūt pareigos, kurios tiesiog įteisins jo ateitį“, – mano buvęs žvalgybos pareigūnas.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Išmanieji elektros jungikliai, endoskopai, 3D spausdintuvai, lazeriniai graviruokliai, įrankių komplektai ir 10in1 šakotuvai (Video)
3561 6

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Lenkijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Tongou Tuya Wifi DIN RAIL Switch“ - išmanusis elektros jungiklis

2) Puikios kainos endoskopas

3) „BIQU B1“ - puikios kainos 3D spausdintuvas

4) „SCULPFUN S9“ - rekordinės kainos lazerinis graviruoklis

5) „TOPSHAK TS-CH4“ - puikios kainos 39 vnt. įrankių rinkinys

6) „BlitzWolf BW-NEW TH5“ - 10in1 daugiafunkcis šakotuvas

Išsamiau

Jis pridūrė, kad buvęs Rusijos gynybos ministerijos vadovas „turėjo per daug viešai neatskleistos informacijos iš Putino režimo“. „Jie buvo susiję su pasirengimu šiai [Ukrainos] invazijai ir su visais kitais aspektais to, kas vyksta viduje“, – pažymėjo Kondratiukas.

Mirtis neaiškiomis aplinkybėmis. Jis neatmeta, kad laikui bėgant Kremlius „nušalins“ buvusį ministrą. „Žinoma, tokius žmones išmesti iš žaidimo, įžeisti yra rizikinga, todėl jie arba žūva, arba miršta neaiškiomis aplinkybėmis. Galbūt tai bus vienas iš tolimesnių įvykių Šoigu šiose pareigose“, – pripažino Kondratiukas.

 

 

Jis pareiškė, kad tai yra „priimtiniausias ateities Šoigu“ likimo scenarijus, kuris su savo aplinka „plėšė Gynybos ministeriją“.

„[Rusijos Federacijoje] įvykę [karo pareigūnų] areštai rodo, kad šiandien FSB visa tai atskleidė ir susitarimas, kuris tada buvo tarp FSB ir Gynybos ministerijos dėl nepuolimo – iš tikrųjų tai moratoriumas yra atšauktas“, – aiškino Kondratiukas.

Kaltinimų pateikimas Šoigu deputatams, anot jo, yra rodiklis ir pasekmė to, kad Rusijos gynybos ministerijos patikinimai dėl jos pasirengimo „specialiajai operacijai“ prieš Ukrainą ir jos įgyvendinimo sėkmės buvo „visiška profanacija“. Jis įsitikinęs, kad už tai Šoigu tikrai gaus atlygį.

 

 

„Manau, kad artimiausiu metu pamatysime, kaip jis bus palaidotas su visa garbe. Rezultatas bus vienas – jį palaidos. Kol kas jis laidojamas politiškai, neatmetu, labai greit bus ir fizinė mirtis“, – apibendrino Kondratiukas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(158)
(10)
(148)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: