Įvyko uždaras posėdis. „Netrukus tai pamatys visi.“ Netikėti įvykiai  ()

Baltarusija kovos „nauju būdu“.



© Информационное агентство БелТА (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=i4Ej6cRwZ24

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-06 Įvyko uždaras posėdis. „Netrukus tai pamatys visi.“ Netikėti įvykiai  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Telegram“ „heneral_KGB“ kanalo šaltiniai pranešė, kad neseniai vykusiame uždarame štabo posėdyje A. Lukašenka buvo itin kalbus. Iš geopolitinės netvarkos jo galvoje pagaliau susirinkusiems paaiškėjo, kad Baltarusija jau yra naujo didelio karinio bloko dalis. Iš jo įsakymų ir Gynybos ministerijos bei KGB vadovų pranešimų susirinkusiems paaiškėjo, kad Minskas pateko į Kremliaus ir Kinijos kontroliuojamo plano fazę.

„Lukašenka patikino susirinkusius, kad, norėdami apginti visus pasiekimus, „netrukus turėsime kovoti“. Tačiau jis pabrėžė, kad Baltarusija kovos „nauju būdu“, o ne taip, kaip paprastai suprantama. Kinija, Šiaurės Korėja, Rusija ir Baltarusija tariamai tyliai susitarė tarpusavyje sukurti „naujos formacijos“ karinį aljansą, kuris dešimtmečius galėtų veiksmingai sulaikyti Vakarus ir jų sąjungininkus, naudodamas daugybę priemonių – nuo ​​hibridinio karo iki branduolinės konfrontacijos. Jis taip pat paskelbė apie „naujos saugumo eros“ atėjimą ir apie neišvengiamą Irano prisijungimą prie koalicijos“, – rašo šaltinis.

[Vokietija] Būtinas rinkinukas! Tik 51€ už akumuliatorinį pjūklą ir sekatorių. Ribotas kiekis
2315 2

Nuostabiai gera kaina

Greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Telegram“ kanalo šaltinių teigimu, „Lukašenka davė įsakymą imtis keleto iš anksto paruoštų priemonių, kad būtų daromas spaudimas ES sienai. Jis pabrėžė, kad atėjo laikas. Kartu jis patikino, kad ne tik Baltarusija „slėgs“ savo kaimynus, kiekviena bloko narė prisidės prie bendro kovos plano ir kad netrukus tai pamatys visi. Sprendžiant iš paskutinių pokyčių KGB ir Gynybos ministerijoje, vyksta parengiamieji eskalavimo veiksmai“.

 

Kanalo šaltiniai pabrėžia, kad „kuo daugiau Lukašenka viešai skelbia žinią „svarbiausia nesivelti į karą“, tuo labiau jis artėja prie tiesioginio dalyvavimo jame linijos“.

„Šiais teiginiais jis ruošia gyventojus naratyvui: „Ne aš, o jie visi tai pradėjo, aš visada kalbėjau tik apie taikos išsaugojimą“, – rašo „Telegram“ kanalas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(41)
(-38)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()