„Ten naikinama Rusijos armija.“ Kas žinoma  ()

Įvykdė daugybę išpuolių.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-11 „Ten naikinama Rusijos armija.“ Kas žinoma  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Remiantis Vyriausiosios žvalgybos valdybos vadovo Kyrylo Budanovo pareiškimu, Rusijos armiją Ukrainos specialiosios pajėgos naikins bet kurioje pasaulio vietoje.

Pasirodo, specialiosios GUR pajėgos, būdamos Sirijoje, kartu su Sirijos sukilėliais, vykdo sėkmingus Rusijos samdinių išpuolius. „Kyiv Post“ išplatintoje filmuotoje medžiagoje matyti, kaip GUR „Chimik“ specialiųjų pajėgų padalinio kariai kartu su Sirijos opozicija kovoja su samdiniais, kovojančiais Assado režimo pusėje.

2024 m. kovo mėn. filmuota medžiaga rodo, kaip Ukrainos specialiosios pajėgos ir sukilėliai iš Sirijos Golano aukštumose atakuoja priešo kontrolės punktus, tvirtoves, patrulius ir Rusijos karinės technikos kolonas.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas tik nuo 6,27€! El. dviratis, pompa, 10in1 šakotuvas, mini įrankis poliravimui, graviravimui, šlifavimui, gręžimui ir kt. (Video)
3393 1

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „BlitzWolf BW-NEW TH5“ - 10in1 daugiafunkcis šakotuvas

2) Įkraunamas belaidis mini įrankis poliravimui, graviravimui, šlifavimui ir gręžimui

3) „ANENG A3005“ - multimetras

4) „Topshak TS-PW1“ - 18V impulsinis suktuvas su 380Nm, be baterijos ir įkroviklio

5) „TUERBB T-AP66“ - belaidė pompa

6) „Honey Whale S6 Pro“ - 350W, 48V 15Ah el. dviratis

Išsamiau

Visų pirma pašnekovas iš Gynybos ministerijos Vyriausiosios žvalgybos valdybos, norėjęs likti anonimiškas, sakė, kad nuo metų pradžios sukilėliai, remiami Ukrainos kovotojų, įvykdė daugybę išpuolių prieš Rusijos karinius objektus pietų Sirijoje, kur sutelkta Rusijos armija.

 

Išpuoliai vykdomi naudojant granatsvaidžius, taip pat savadarbius minosvaidžius „Tarab“. Be to, filmuotoje medžiagoje matyti, kaip niokojamos Rusijos samdinių, pėsčiųjų patrulių ir transporto priemonių gynybinės pozicijos.

Šaltinis taip pat patvirtino informaciją, kad priešo kontrolės postai, postai ir kolonos su karinėmis transporto priemonėmis yra nuolat atakuojami ugnimi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(54)
(1)
(53)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: