Viskas pasikeitė. Smogė ATACMS ir „Storm Shadow“. Netikėti įvykiai (Foto)  ()

Ukrainos kariuomenė, tikriausiai, ruošiasi pradėti naują puolimą prieš Krymo tiltą.



© Крымский Мост (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=EzcERXtqpFE

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-05 Viskas pasikeitė. Smogė ATACMS ir „Storm Shadow“. Netikėti įvykiai (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nemažai pasaulio ekspertų ir karo analitikų mano, kad Ukrainos kariuomenė, tikriausiai, ruošiasi pradėti naują puolimą prieš Krymo tiltą, skelbia „Bild“.

„2018 metų spalį atidarius Krymo tiltą, keltai prarado savo svarbą, nes Rusija prekes į Krymą galėjo gabenti tiesiai geležinkeliu. Tačiau viskas pasikeitė 2022 metų spalį, kai galingas sprogimas smarkiai apgadino Krymo tilto geležinkelio dalį ir kelioms savaitėms sustabdė ją. Staiga Krymo keltai „Avangard“ ir „Conroe Trader“ vėl tapo svarbūs aprūpinant pusiasalį civilinėmis ir karinėmis prekėmis“, – teigiama leidinyje.

[Vokietija] „Fantastiška Android planšetė!“ Apžvalgininkas sužavėtas. Didžiulis 12,1 colių 2,5K ekranas, 8+256GB, Snapdragon 6 Gen 1 ir kt. Ribotas kiekis (Video, „HONOR Pad 9“)
2437 2

Puiki kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Maksimali kokybė

Puikūs apžvalgininko vertinimai

Išsamiau

„Kai kurie stebėtojai mano, kad ataka prieš keltus gali būti artėjančios naujos Krymo tilto atakos ženklas. Pagal šią versiją Ukraina nori užsitikrinti, kad Rusija negalėtų tikėtis, kad keltai taps geležinkelio maršruto pakaitalu per Kerčės sąsiaurį“, – rašoma leidinyje.

Praėjusios savaitės pabaigoje Rusijos Krymo oro gynybos sistema dar kartą žlugo ir Ukrainos kariuomenė Kryme sėkmingai atakavo Rusijos keltus „Avangard“ ir „Conroe Trader“. Rusijos šaltiniai praneša, kad jiems atakuoti buvo panaudota vakarietiška ginkluotė – ATACMS ir „Storm Shadow“ raketos.

 

Mažiausiai vienas iš dviejų keltų nuskendo, o antrojo laivo korpuse atsirado didelė skylė, dėl kurios jis tapo netinkamas naudoti.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(235)
(13)
(222)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: