„Jų yra 30 ir jie tai turi daryti nedelsiant.“ Audra dėl F-16  ()

Pilotų eskadrilės nebus iki 2025 metų pabaigos.



© A Portuguese Air Force (Viešo naudojimo) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:F16A_FAP_linksup_KC-10.jpg

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-07 „Jų yra 30 ir jie tai turi daryti nedelsiant.“ Audra dėl F-16  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiuo metu žinoma, kad partneriai nerengia pakankamai ukrainiečių pilotų, kad jie galėtų skraidyti vakarietiškais naikintuvais F-16, atsižvelgiant į orlaivių, kuriuos sąjungininkai netrukus turėtų perduoti Ukrainai, skaičių. Kaip rašo portalas „Komentarai“, tai teigiama „Politico“ publikacijos medžiagoje.

Medžiagos autoriai teigia, kad Ukraina kalba apie 30 pilotų, kurie turi teisę nedelsiant pradėti mokymus JAV. Tačiau Joe Bideno administracija pranešė, kad jai neužtenka vietų – ji gali priimti daugiausiai 12 pilotų stažuotojų.

Fantastiškos Android planšetės tik 73€! Beprotiškas kainos ir kokybės santykis („V61“)
2771

Nuostabiai gera kaina

Greitas ir saugus pristatymas

Geros savybės ir kokybė

Išsamiau

Dvi kitos įstaigos Danijoje ir Rumunijoje turi panašią problemą dėl laisvos mokymo vietos.

Pasak leidinio, per keletą pastarųjų savaičių susitikimų ir skambučių Ukraina oficialiai paprašė JAV apmokyti papildomų pilotų Moriso nacionalinės gvardijos bazėje Tuksone, Arizonoje. JAV įstatymų leidėjai taip pat spaudė administraciją patvirtinti papildomus mokymus.

 

Tačiau JAV pranešė Ukrainos kariuomenei, kad kitos šalys taip pat stovi eilėje į F-16 mokymus, ji negali pažeisti savo įsipareigojimų šioms šalims.

Pasak JAV oro pajėgų atstovės, Nacionalinė gvardija planuoja iki rugsėjo pabaigos Tuksono bazėje apmokyti 12 ukrainiečių pilotų.

Neįvardijamas buvęs pareigūnas sakė, kad su tokiu tempu Ukraina neturės visos parengtų pilotų eskadrilės iki 2025 metų pabaigos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(41)
(-37)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: