„Leidžiame.“ Rusiją slapta stebi Lenkijos „nematomas lėktuvas“ (Foto)  ()

Lenkijos dronai „FlyEye“ atlieka žvalgybą iš oro ir stebi Belgorodą, Rusijoje.


FlyEye
FlyEye
© Boevaya mashina (CC BY-SA 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Polish_TDF_FLYEYE_mini_UAV_at_Radom-2023.jpg

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-06 „Leidžiame.“ Rusiją slapta stebi Lenkijos „nematomas lėktuvas“ (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai dar vienas vakarietiškas ginklas, kurį ukrainiečiai nusprendė panaudoti operacijoms, susijusioms su priešiškoje teritorijoje esančių taikinių paieška.

Socialiniuose tinkluose pasirodė pranešimai ir nuotraukos, kuriose matyti, kad Lenkijos bepilotis orlaivis stebi Belgorodą, Rusijoje.

Pastarosiomis dienomis ukrainiečiai taikėsi į daugelį Belgorodo srities vietų. Tai lėmė kelių Vakarų šalių (JAV, Prancūzijos ir Vokietijos) sprendimas leisti tiekiamus ginklus naudoti ir Rusijos teritorijoje. Vykdomi intensyvūs smūgiai, pavyzdžiui, sistemomis M142 HIMARS – taip buvo sunaikintos vertingos Rusijos oro gynybos sistemos.

[EU+Kuponai] Geriausios dovanos Tėvo dienos proga! Nesunaikinami išmanieji laikrodžiai už mažiausias kainas. Riboto laiko
1812

„Kospet“ išmaniųjų laikrodžių išpardavimas

Specialūs kuponai

Galioja iki 2024-06-12

Iš Europos sandėlių

Greitas ir saugus pristatymas

2 metų garantija

30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija

1) „Kospet Tank T3“ - karinio tvirtumo naujausias modelis

2) „Kospet Tank M3“ - labai dailus karinio tvirtumo išmanusis laikrodis

Išsamiau

Lenkija taip pat neprieštarauja dovanotų ginklų naudojimui Rusijos teritorijoje. Tai patvirtino užsienio reikalų ministras Radoslawas Sikorskis.

„WB Electronics“ gaminami dronai „FlyEye“ gali atlikti žvalgybą iš kelių dešimčių kilometrų, net skrendant virš Ukrainos teritorijos. Tai vienas iš labiausiai ukrainiečių giriamų tokio tipo dronų. Tai nepilotuojamas orlaivis, naudojamas stebėti mūšio lauką ir nukreipti artileriją.

 

„FlyEye“ sveria 12 kg. Sparnų plotis siekia 3,6 m. Dronas gali išvystyti iki 120 km/val. greitį ir veikti iki 3,5 km aukštyje.

Kai kurie Ukrainos pareigūnai „FlyEye“ dronus vadino „nematomais lėktuvais“. Pirmasis „FlyEye“ į Ukrainą buvo pristatytas 2015 m. kovą. Jis puikiai pasirodė per kautynes ​​Donbase.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(0)
(11)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()